2020 Mayıs Ayı Başak Burcu Yorumu-Astrolog Işıl Nolan - Kadınlar Güzeldir
Astrolog Işıl Nolan Aylık Burç Yorumları

2020 Mayıs Ayı Başak Burcu Yorumu-Astrolog Işıl Nolan

Bu ay yüksek öğrenim, yurtdışı ile ilgili konular, hukuksal davalar ve hayata bakış aczinizi vurgulayan konular Güneşin 21 Mayıs’a kadar Boğa burcunda hareket ediyor olması ve bu alanı tetikleyen dolunay ve yeniay nedeniyle çokça vurgu alıyor olacak. Tabi ki size dost burç olan Boğa burcundaki bu enerjiler size olumlu bir şekilde etkileyecektir.

7 Mayıs’ta Akrep burcunda yani iletişimi, eğitim fırsatlarını, kısa seyahatleri, ticareti, yakın çevrenizi ve kardeşlerinizi temsil eden alanda size olumlu enerjide bir dolunay gerçekleşecek. Dolunaylar tamamlanma ve bir sonuç alma enerjisini temsil ederler. Eğer bir eğitim fırsatı ile karşılaştıysanız ve uzun suredir üzerinde düşünüyorsanız bunu somutlaştırabilirsiniz. Bir ticari anlaşmayı neticelendirmek söz konusu olabilir. Dolunay’ın yönetici gezegeni Plüton haritanızın 5. Evinde ve Jüpiter ile kavuşumda ayrıca dolunay ile de güzel enerjide demek ki bazı Basak burçları ilişkileri ile ilgili yeni boyuta taşınabilir.

Mars 13 Mayıs’ta karşıt burcunuz Balık burcuna giriş yapacak ve ikili ilişkilerinizi, ortaklıklarınızı, kontratlarla ilgili konuları aktive edecek. İlişkilerinizde esiniz ya da partneriniz ile gerginliklere dikkat etmek gerekebilir. Özellikle 13-14 Mayis civarında Merkür ile yaptığı stresli enerji ile hem is hayatınızda hem de evliliğinizde söz dalaşlarına ve gereksiz rekabet ortamına çekilmemekte fayda var. Bu süreç esiniz ve partnerinizin is hayatinin çok tempolu ve yoğun olduğunu da göstermekte. Kontratlar, anlaşmalar ile ilgili haberler hız kazanacak.

13 Mayıs’ta Venüs İkizler burcunda Retro hareketine başlayacak.

Bu alan haritalarınızda kariyeriniz ve toplum önündeki statünüzü gösteren 10. Eviniz. Venüs ise 9 ve 2 evlerinizin yani para, finans, yüksek öğrenim, yabancılar, seyahat, eğitimi anlatan konuların temsilcisi. Demek ki bu süreçte eskiden karsınıza cimmiş bir is ya da eğitim firkatini değerlendirmek isteyebilir bu konuda bir kadından yârdim görebilirsiniz. Geçmişten beklediğiniz bir para elinize geçebilir, bu belki ertelenen bir prim, alamadığınız maaş farkı vs. olabilir.

12 Mayıs’ta Merkür’ün de kariyer evinize geçmesi ile yeni is fırsatları, yeni projeler gündemde olacak. Temponuz yüksek, is ile ilgili konularda beğeni görüyorsunuz. Birçok fikirleriniz var. Özellikle Merkür’ün Satürn’den aldığı olumlu destek sizin kariyer alanında fikirleriniz ile on plana çıkacağınızı gösteriyor.

22 Mayıs’ta 2 derece İkizler burcunda ve sizin kariyer alanınızda bir yeni ay gerçekleşecek.

Tüm buraya kadar saydıklarımı göz önünde bulundurursanız, bu yeni ay ile birlikte kariyer alanındaki yeni başlangıçlarının daha da destek bulduğunu söyleyebilirim. Özellikle yeni ay’iSaturn’un destekliyor olması bu süreçte karsınıza çıkacak fırsatların sağlam temellere dayandığı ve özellikle yeni ay yönetici size temsil eden Merkür’ün yine güçlü olduğu İkizler burcunda bulunması parladığınız bir surece vurgu yapıyor. Merkür’ün Retro Venüs ile kavuşumda olması bu fırsatın önceden karsınıza cimmiş bir fırsat olabileceğini ya da geçmişten tanıdığınız bir kadın tarafından destek göreceğinize de dikkat çekiyor.

Venüs retro’su bitene kadar yine de bu konularla ilgili bazı gecikmeler ve sürüncemelere dikkat etmekte fayda var.

https://www.facebook.com/AstrologIsilNolan/

https://www.instagram.com/astrolog_isil_nolan/?hl=en

https://isilnolan.blogspot.com/

One thought on “2020 Mayıs Ayı Başak Burcu Yorumu-Astrolog Işıl Nolan

  • Buse

    Detaylı güzel yorum için tesekkurler

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir