2020 Mayıs Ayı Terazi Burcu Yorumu-Astrolog Işıl Nolan - Kadınlar Güzeldir
Astrolog Işıl Nolan Aylık Burç Yorumları

2020 Mayıs Ayı Terazi Burcu Yorumu-Astrolog Işıl Nolan

Bu ay ortaklaşa kazançlarınız, esinizin is hayati ve kazançları, prim, bonus, miras ve nafaka gibi alacaklarınız ayrıca ödemekle yükümlü olduğunuz vergi, sigorta ya da kredi ödemeleri Güneşin 21 Mayıs’a kadar Boğa burcunda hareket ediyor olması ve bu alanı tetikleyen dolunay ve yeniay nedeniyle çokça vurgu alıyor olacak.

7 Mayıs’ta maddi ve manevi kazançlar alanınız olan Akrep burcunda bir dolunay gerçekleşecek.

Dolunaylar bir sonuç alma ve tamamlanma enerji getirirler. Para ve bütçeniz ile ilgili konular gündeme gelecek. Bazı Terazi burçları bir yatırım yapmak isteyebilirler.

Dolunay’ın yönetici gezegeni Plüton aile ve yuvayı yöneten alanda ve Jüpiter ile kavuşum yapıyor ayrıca dolunay enerjisi ile de dost bu durumda bazı Terazi burçları ailelerinden maddi bir yârdim alırken bazı Terazi burçlar ev ile ilgili bir yatırım yapabilirler.

Merkür 12 Mayıs’ta İkizler burcunda geçiş yapacak ve size dost enerjide transite devam edecek. İkizler burcu haritalarınızda yabancılar, uzak ülkeler ile olan iletişim, yüksek öğrenim, eğitim ve hukuku ilgilendiren konuları temsil ediyor. Satürn’den de aldığı olumlu etki ile bu süreçte bazı Teraziler uzak yerlerden olumlu haberler alabilir, iletişiminiz son derece aktif olabilir. Bazı teraziler ufuklarını genişletecek farklı konularda eğitim fırsatlarına yönelebilirler.

Üniversitede olan Teraziler içinse; özellikle sınav döneminde iseniz ya da bir proje üzerinde çalışıyorsanız son derece olumlu bir süreç olduğunu söyleyebilirim.

13 Mayıs’ta Venüs ise yine aynı alanda yani İkizler burcunda Retro hareketine başlıyor.

Venüs sizi temsil ettiği için bu süreç sizler için ekstra önemli olacak. Geçmişten gelen konular, özellikle sizi ve kimliğinizi ya da dış görünüşünüzü ilgilendiren konular tekrar gündeminize gelecek.

Mesela bir zayıflama programına katılmaya karar vermişsinizdir ya da dış görünüşüz ile ilgili radikal bir değişiklik fikriniz vardır. Bu süreçte tekrar aklınıza düşebilir ancak lütfen herhangi bir şey yaptırmak için 25 Haziran sonrasını bekleyin.

İkizler burcudaki Retro eskiden yarım bıraktığınız bir eğitimi tekrar hayatınıza sokabilir ya da yasakların yumuşaması ile beraber ne olacağını bilmediğiniz uçak biletiniz tekrar aktive olabilir.

Bu süreç ayrıca kendinize ‘ben nasıl bir hayattan keyif alırım’ sorusunu da sordurabilir, hayat felsefenizi yenilemek ya da eski felsefenize geri dönmek isteyebilirsiniz.

13 Mayıs’ta Mars Balık burcuna giriş yapacak burası haritalarınızda günlük rutininiz ve çalışma seklinizi gösteren alan demek ki bu süreçten itibaren temponuz oldukça artıyor, her zamankinden çok daha fazla yoğun olabilirsiniz.

Özellikle 13-14 Mayis civarında günlük çalışma hayatınızda ki kişiler veya çalışma arkadaşlarınızla çekişmelere ve söz münakasalarına dikkat.

22 Mayıs’ta 2 derece İkizler burcunda bir yeni ay gerçekleşiyor. Yine size dost enerjide olacak bu yeni ay yeni bir seyahati, eğitim firkatini, inançlarınız ve hayat felsefeniz ile ilgili yenilikleri beraberinde getiriyor olabilir.

Özellikle yeni ayin Satürn’den aldığı olumlu enerji ve yeni ayin yöneticisi Merkür’ün kuvvetli olduğu İkizler burcunda bulunması atacağınız yeni adimin destek gördüğünü ve kendinizden emin olacağınız bir sureci anlatıyor.

Ancak, Retro Venüs ile kavuşumda olan Merkür bazı gecikmeleri beraberinde getiriyor olabilir, 25 Haziran’a kadar biraz sabır.

https://www.facebook.com/AstrologIsilNolan/

https://www.instagram.com/astrolog_isil_nolan/?hl=en

https://isilnolan.blogspot.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir