2020 Mayıs Ayı Aslan Burcu Yorumu-Astrolog Işıl Nolan - Kadınlar Güzeldir
Astrolog Işıl Nolan Aylık Burç Yorumları

2020 Mayıs Ayı Aslan Burcu Yorumu-Astrolog Işıl Nolan

Bu ay kariyeriniz ve toplumsal statünüzü ilgilendiren konular Güneşin 21 Mayıs’a kadar Boğa burcunda hareket ediyor olması ve bu alanı tetikleyen dolunay ve yeniay nedeniyle çokça vurgu alıyor olacak.

7 Mayıs’ta Akrep burcunda ailenizi, yuvanızı, köklerinizi, evinizi ve aile büyüklerinizi temsil eden alanda bir dolunay olacak bu dolunay ile birlikte is hayatiniz ve evinizi ilgilendiren konularda süregelen olaylar bir sonuç bulabilirler.

Dolunay’ın yönetici gezegeni Plüton günlük rutininizi ve çalışma şeklinizi gösteren alanda ve Jüpiter ile kavuşumda aynı zamanda dolunaydan güzel enerjiler alıyor.

Demek ki bir kısım Aslan burçları mevcut çalışma şekillerini değiştiriyorlar, aynı zamanda kısıtlamaların kalkması ile ofis hayatına dönüşler yaşanabilir. Bazı Aslanlar ev değiştirmek isteyebilirler, bazıları için ise aile büyüklerini ilgilendiren değişim ve dönüşümler yaşanabilir. Evinizin dekorasyonu, konforu ile ilgileniyor olabilirsiniz.

Merkür 12 Mayıs’a kadar kariyer evinizde seyahatine devam ediyor ve kariyeriniz ile ilgili hedeflerinizi gözden geçirdiğiniz ve kararlar aldığınız bir süreçtesiniz. Fikirleriniz ve sunduğunuz projelerin ilgi görüp ve beğenilecek.

12 Mayis itibariyle İkizler burcuna geçecek olan Merkür grup çalışmalarını ve takım olarak alınan kararları, beyin fırtınalarına vurgu yapıyor olacak. Aynı zamanda Kova burcundaki Satürn’den aldığı destek ile gruplar içinde parlayacağınızı ve gelecek planlarınız ile ilgili daha net olacağınızı göstermekte.

Ancak 13 Mayıs’ta İkizler burcunda Retro hareketine başlayacak olan Venüs grup çalışmaları içinde kıskançlıklara ve yaratılabilecek engellere karşı da hazırlıklı olmanız gerektiğini vurguluyor. Bu süreçte bazı arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkartmak durumunda kalabilirsiniz.

Bazı Aslan burçları ise geçmişten bazı arkadaşları ile tekrar karşılaşıp eski arkadaş gruplarına yeniden katılabilirler.

Gelecek planlarınız, geleceğe dair umutlarınızda özellikle kariyerinizi anlatan konularda eski bağlantılarınız, belki parçası olduğunuz gruplar ya da arkadaşlardan destek görme vurgusu aktif olacak.

Bazı Aslan burçları geçmişte yaptıkları bir is görüşmesinden bazı sonuçlar elde edebilirler.

13 Mayıs’ta Mars Balık burcuna geçecek ve haritanızda ortaklaşa kazançlar alanınızı aktive edecek.

Esinizin kazançları vurgu alırken özellikle kredi, vergi gibi ödemeleriniz, miras, nafaka, prim, bonus gibi alacaklar ile ilgili konular hızlanacak. Beklediğiniz haberleri hızlı bir şekilde alabilirsiniz.

Ancak 13-14 Mayıs’ta Merkür’le olan stresli bir enerji var. Bu süreçte, harcamalarına dikkat etmenizi ve yatırımlarınızı dikkatli yapmanız gerekliliğine vurgu yapıyor.

22 Mayıs’ta İkizler burcunun 2 derecesinde bir yeni ay gerçekleşecek.

Bu yeni ay hem evlilik, ortaklıklar ve kontratları temsil eden 7. evinizdeki Satürn’den destek görüyor hem de yeni ayın yönetici gezegeni Merkür İkizler burcunda güçlü konumda. Demek ki özellikle gelecek planlarınız, kariyerinizi ilgilendiren konular destek görüyor.

Yeni ayın yönetici gezegeni Merkür’ün Retro Venüs ile kavuşumda olması belki geçmişten gelen bir kadın arkadaşınızın kariyer ile ilgili konularda yardımını gösteriyor olabilir.

Ancak, yine de bazı pürüzler ve gecikmelere karşı 25 Haziran sonrasına kadar sabır göstermekte fayda var.

https://www.facebook.com/AstrologIsilNolan/

https://www.instagram.com/astrolog_isil_nolan/?hl=en

https://isilnolan.blogspot.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir