2020 Mayıs Ayı İkizler Burcu Yorumu-Astrolog Işıl Nolan - Kadınlar Güzeldir
Astrolog Işıl Nolan Aylık Burç Yorumları

2020 Mayıs Ayı İkizler Burcu Yorumu-Astrolog Işıl Nolan

Bu ay bilinç altınız, ruhsal ihtiyaçlarınız, korkularınız, maneviyatınız ile ilgili konular ayrıca gizli ilişkiler, kapalı alanlar hastaneler ile ilgili durumlar Güneş’in 21 Mayıs’a kadar Boğa burcunda hareket ediyor olması ve bu alanı tetikleyen dolunay ve yeniay nedeniyle çokça vurgu alıyor olacak.

7 Mayıs’ta Akrep burcunda bir Dolunay gerçekleşecek.

Akrep burcu haritalarınızda günlük rutininizi, çalışma ortamınızı, beraber çalıştığınız kişileri ve sağlığınızı temsil ediyor. Demek ki bu konularla ilgili bir suredir devam eden olaylar bir sonuca bağlanacak.

Bazı İkizler burçları eğer bir sağlık problem yaşıyorsa iyileşme sürecine girebilirler. Yine kariyeriniz ile özellikle çalışma seklinizi ilgilendiren konularda ve süregelen projeleriniz ile ilgili sonuçlar alabilirsiniz. Sizi temsil eden Merkür’ün Güneş ile kavuşumda olması bazı gizli konuların ortaya çıkabileceğine de dikkat çekiyor. Ayrıca, dolunayın yönetici gezegeni Plüton, Jüpiter ile kavuşumda ve dolunaydan olumlu enerji alıyor. Bu süreçte eşiniz ve ortaklarınızın kazançları ile ilgili değişimler ve dönüşümler, uzun süredir beklediğiniz alacaklarınız ya da kredi başvurularınız ile sonuç alabilirsiniz.

12 Mayıs’ta Merkür güçlü olduğu sizin burcunuz İkizler burcuna geçiş yapıyor ve üzerinizdeki ölü toprağını atıyor. Bu süreçte enerjiniz yükseliyor, zihniniz son derece aktif. Kararlarınızda daha netlik kazanıyorsunuz.

Özellikle yurtdışı, yabancılar ve uzak ülkelere seyahatleri temsil eden 9. Evinizde seyahat eden Satürn ile Merkür arasındaki olumlu enerji bu konularla ilgili yeni fırsatları gündeminize getirebilir. Ayrıca bazı İkizler burçları yeni bir eğitime katılmak için harekete geçebilirler, yeni bakış açıları kazanabilirler.

Ancak, hemen 13 Mayıs’ta yine sizin burcunuz İkizler burcunda geri hareketine başlayacak olan Venüs aldığınız kararlarda bazı gecikmelere neden olabilir. Özellikle dış görünüşünüz ile ilgili değişim yapmak bu süreçte pek de doğru olmayabilir. Mesela, saçınızın rengini radikal olarak değiştirmek, estetik operasyon yaptırmak sonrasında pişman olmanıza neden olabilir. Özellikle ikili ilişkilerinizi ilgilendiren konularda, eski düşünce tarzınıza bürünebilirsiniz, eski hayatınıza özlem duyabilirsiniz biraz özgürleşme ihtiyacı ilişkinizden uzaklaşmanıza neden olabilir.

13 Mayıs’ta Mars Balık burcuna ve haritanızın kariyer alanına giriş yapıyor ve kariyeriniz ile ilgili konuları ve temponuzu arttırıyor. Mars’ın 13-14 Mayıs’ta sizin burcunuzda bulunan Merkür ile yaptığı kare enerji zihninizi özellikle kariyerinizi ilgilendiren konularda keskinleştirirken, iletişimde problemlere de neden olabilir. Sözlerinizin kırıcı olmamasına ve tartışmalara dikkat.

22 Mayıs’ta ise İkizler burcunun 2 derecesinde bir yeni ay gerçekleşecek.

Bu alan yine sizi, kimliğinizi, dış görünüşünüzü ve bakış açınızı temsil ediyor olması bu ay kendinizi yenilediğinizi, ilişkileriniz ile fikirlerinizi ortaya koyduğunuzu, ev ve kariyer hayatınızın da son derece dikkat çektiğini gösteriyor.

Yeniay Kova burcundaki Satürn’den çok olumlu bir destek alıyor ayrıca yeni ayın yönetici gezegeni Merkür İkizler burcunda ve güçlü bir konumda demek ki aldığınız yeni kararlarda destek görüyor olacaksınız. Kendinizden emin hissedebilirsiniz. Yeni kararlarınız özellikle ailenizi, evinizi, yuvanızı ilgilendiriyor olabilir ayrıca ebeveynlerinizi ilgilendiren konularda yeni gelişmeler olabilir.

Ancak, Merkür’ün retro Venüs ile kavuşumda olması ve yeni ayın Mars ile kare enerjisi özellikle bu yeni kararları ortaya koymakta bir engel ve gecikmeye neden olabilir, bazı çatışmaları beraberinde getirebilir.

https://www.facebook.com/AstrologIsilNolan/

https://www.instagram.com/astrolog_isil_nolan/?hl=en

https://isilnolan.blogspot.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir