2020 Mayıs Ayı Kova Burcu Yorumu-Astrolog Işıl Nolan - Kadınlar Güzeldir
Astrolog Işıl Nolan Aylık Burç Yorumları

2020 Mayıs Ayı Kova Burcu Yorumu-Astrolog Işıl Nolan

Bu ay aileniz, yuvanız, eviniz, kökleriniz ve aile büyüklerinizi ilgilendiren temalar Güneşin 21 Mayıs’a kadar Boğa burcunda hareket ediyor olması ve bu alanı tetikleyen dolunay ve yeniay nedeniyle çokça vurgu alıyor olacak.

7 Mayıs’ta Akrep burcunda ve haritanızın en tepe noktasında bir dolunay meydana gelecek. Bu alan kariyeriniz ve toplumsal statünüzü temsil etmekte ve dolunayın bu bölgeyi tetikliyor olması is konusunda bazı tamamlanmaları da beraberinde getirecektir. Bu üzerinde çalıştığınız bir projenin bitmesi ya da bir is firkatini değerlendirmek olarak karsınıza çıkabilir. Dolunaylar denge kurmak ile de alakalı olduğu için is ve aile hayatiniz ile ilgili kararlar, yoğunluğunuzu is ve ev arasında dengeli dağıtabilmek belki ailenizden gelen bazı tepkiler ile tetiklenebilir.

12 Mayıs’ta Merkür dost burcunuz olan İkizler burcuna giriş yapıyor. Burası aşk hayatiniz ve sevgi ihtiyacınız, eğlence ve zevkleriniz, hobileriniz, yaratıcılık ve sanat ile ilgili aktiviteler, egonuz ve çocuklarınız ile ilgilidir. Bu süreçte yaratıcılığınız artabilir, fikirlerinizi keyif alacağınız is kollarına dönüştürmek isteyebilirsiniz. Çocuklarınız ile ilgili aktiviteler son derece yoğun olabilir, çocuklarınızla fikir alışverişleri yapıyor ve yaratıcı aktiviteler üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Aşk ilişkileriniz gayet aktif, romantik buluşmalar ve tutku var. Sevgilinizle entelektüel konuşmalar yapıyor olabilirsiniz.

13 Mayıs’ta aşk, sevgi ve parayı temsil eden Venüs’ün yine ayni alanda yani İkizler burcunda Retro yapıyor olacak olması nedeniyle özellikle spekülasyonlara ve borsaya çok dikkat etmelisiniz. Gereksiz risklerden kaçınmalısınız aksi takdirde para kaybedebilirsiniz.

Bu süreçte eski bir aşkınız kapınızı çalabilir. Yine ilişkisi olan Kova burçları sevgiyi almak ve vermek konusunda problem yasayabilirler. Eskiden kalma bir hobiyi tekrardan hayatınıza sokmanın tam zamanı.

13 Mayıs’ta Mars ise Balık burcuna giriş yapacak. Bu alan haritalarınızda paranızı, kazançlarınızı ve manevi değerlerinizi temsil ediyor. Bu süreçte maddi ve manevi güvenlik ihtiyacınız her zamankinden daha fazla artmış olabilir. Bu süreçte para kazanmak ile ilgili dürtüleriniz yüksek belki ikinci bir gelir kazanmak adına yeni bir iş dalı deneyebilirsiniz, belki de bir hobinizi is koluna döndürebilirsiniz. Elinizde ani para çıkışları, bir eğitime para harcamak, ticari bir işe para yatırmak söz konusu olabilir. 13-14 Mayıs’ta Merkür ile Mars arasındaki kare açı özellikle para kayıplarına ve gereksiz tartışmalara dikkat etmeniz gereken bir donem.

22 Haziran’da 2 derece İkizler burcunda bir yeni ay gerçekleşecek.

Bazı Kova burçları aşık olacaklar bazı kova burçları ise çocukları ilgilendiren konularda yeni haberler alabilirler. Yeni ayin burcunuzda bulunan Satürn ile güzel enerjiler içinde olması ve yönetici gezegeni Merkür’ün güçlü olduğu İkizlerde bulunması nedeniyle destekleniyorsunuz ve özellikle ilişkinizi daha ileri boyuta taşımak ve yeni başlangıçlar yapmak için motivasyonunuz yüksek ancak Merkür’ün Retro Venüs ile kavuşum halinde olması nedeniyle bazı engeller ve pürüzlere karşı da hazırlıklı olmalısınız. Somut adımların 25 Haziran ve sonrasında atılması daha sağlıklı olabilir.

https://www.facebook.com/AstrologIsilNolan/

https://www.instagram.com/astrolog_isil_nolan/?hl=en

https://isilnolan.blogspot.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir