2020 Mayıs Ayı Koç Burcu Yorumu-Astrolog Işıl Nolan - Kadınlar Güzeldir
Astrolog Işıl Nolan Aylık Burç Yorumları

2020 Mayıs Ayı Koç Burcu Yorumu-Astrolog Işıl Nolan

Bu ay kazançlarınız, gelir gider dengeniz ve paranız ile ilgili konular Güneş’in 21 Mayıs’a kadar Boğa burcunda hareket ediyor olması ve bu alanı tetikleyen dolunay ve yeniay nedeniyle çokça vurgu alıyor olacak.

7 Mayıs’ta ortaklaşa kazançlar alanınızda bir dolunay meydana gelecek.

Evli olan Koç burçları için eslerinin maddi durumlarını ilgilendiren ve iş hayatlarını ilgilendiren konularda bir sonuç alma söz konusu olabilir. Dolunay sırasında Güneş’in Merkür ile kavuşum açısında olması para ile ilgili haberler alacağınızı, bazı Koç burçlarının gelirlerinde artış olabileceğini gösteriyor.

Bu süreçte paranızı nereye yatırdığınıza çok dikkat edin. Krediler, vergiler, miras konuları, nafaka, prim gibi alacaklarınız var ise bu dolunay ile birlikte bir sonuç alabilirsiniz. Dolunay’ın yönetici gezegeni Plüton kariyer evinizde ve Jüpiter ile kavuşumda ve Dolunay ile de güzel enerjide demek ki bu Dolunay ile birlikte kariyerinizde güçlü değişim ve dönüşümlere hazır olmalısınız.

Otorite figürlerinden yeni ve size güçlendirecek haberler alabilirsiniz.

12 Mayıs’ta Merkür güçlü olduğu İkizler burcuna geçiş yapıyor ve iletişim ile ilgili konuları 29 Mayıs’a kadar oldukça hareketlendiriyor. Bu süreçte iletişim trafiğiniz çok hızlı olacak, her turlu yazılı, sözlü haberler, kısa seyahatler, ticari konular gündeminizde olacak. Ayrıca yakın çevreniz ve kardeşlerinizi ilgilendiren konularda da haberler alabilirsiniz. Bazı Koç burçları online bir eğitime başlamak isteyebilirler.

Venüs ise 3. Evinizdeki seyahatini bir suredir devam ettiriyor. Ancak 13 Mayıs itibariyle her 19 ayda bir yaptığı ve 6 hafta kadar suren geri hareketine başlıyor olacak.

Merkür’ün hızlandırdığı iletişim trafiğinde Venüs retrosu nedeniyle aksaklıklar, yazılı ve sözlü iletişimde yanlış anlaşılmalar, yanlış kişilere mail göndermek, mesaj atmak ve bu yüzden zor durumda kalmak söz konusu olabilir. Bu süreçte ticari bir anlaşmaya imza atacaksanız ya da online bir alışveriş yapıyorsanız detaylarına çok dikkat edin. Yakın çevre ve kardeşleriniz ile ilgili konular on planda, geçmişten gelen problemler tekrar su yüzüne çıkabilir. Ağızınızdan çıkanlara dikkat edin.

Gelirlerinizi, paranızı temsil eden alanda oluşan dolunay sonrasında miras konuları, para ile ilgili sürtüşmeler ya da anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. 13 Mayıs’ta sizi temsil eden Mars Balık burcuna geçiyor ve 13-14 Mayıs tarihlerinde iletişim evinizdeki Merkür ile stresli bir enerji yaratıyor. Demek ki bu süreçte geçmişte yaşanan bazı davranışlarınızı sorgulamanıza neden olacak bazı iletişim problemleri yaşayabilirsiniz, özellikle yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgili olan konulara dikkat.

Bazı insanlardan düşmanlık ya da kotu niyet gördüğünüzü düşünebilirsiniz. Bu süreçte karamsarlığa aşırı derecede kapılmamak ve kavgadan uzak durabilmek adına hem açık olmakta hem de sakin kalmakta fayda var. 22 Mayıs’ta ise İkizler burcunun 2 derecesinde bir yeni ay gerçekleşecek. Bu yeni ay ile de yine iletişim, ticaret ve yakın çevre ilişkileriniz vurgu alıyor olacak. Yeni aylar yeni başlangıçları temsil eder, yeni haberlere hazırlıklı olun.

Bazı Koç burçları yeni bir anlaşmaya imza atmak isteyebilirler.

Sürdürdüğünüz ticari ilişkileriniz ile ilgili yeni haberler ve yeni fırsatlar kapınızı çalabilir. Bazı Koç burçları yepyeni bir eğitime başlayabilirler, bazı Koç burçları ise yakın çevre ve kardeşlerini ilgilendiren süregelen konularda yeni haberler alabilir, yeni adımlar atmak isteyebilirler.

Yeni ay enerjisi Kova burcundaki Satürn’den destek görüyor yani girişimleriniz sağlam bir temele dayanıyor ayrıca yeni ayin yönetici gezegeni Merkür İkizler burcunda ve 3. evde bu demek oluyor ki son derece güçlü durumda demek ki her neye kalkışıyorsanız özellikle iletişiminiz çok kuvvetli ve destek görüyorsunuz. Ancak Merkür’ün retro pozisyondaki Venüs ile olan kavuşumu ve Mars’tan aldığı kare etki attığınız imzalara çok dikkat etmeniz ve anlaşmaları çok iyi ve dikkatli okumanız gerekliliğine dikkat çekiyor. Kendinizi sonrasında kandırılmış ve hayal kırıklığına uğramış hissetmek istemiyorsanız körü körüne güvenmeyin ve önlemlerinizi çok iyi alin.

Eğer mümkünse her türlü anlaşmaya imza atmayı 25 Haziran ve sonrasına bırakmakta fayda var.

https://www.facebook.com/AstrologIsilNolan/

https://www.instagram.com/astrolog_isil_nolan/?hl=en

https://isilnolan.blogspot.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir