2020 Mayıs Ayı Boğa Burcu Yorumu-Astrolog Işıl Nolan - Kadınlar Güzeldir
Astrolog Işıl Nolan Aylık Burç Yorumları

2020 Mayıs Ayı Boğa Burcu Yorumu-Astrolog Işıl Nolan

Bu ay sizi, kimliğinizi, dış görünüşünüzü, dünyaya karşı bakış açınızı ve ikili ilişkilerinizi, ortaklık ve evliliğinizi ilgilendiren konular açısından oldukça dikkat çekiyor.

7 Mayıs’ta tam karşıt burcunuz olan Akrep burcunda bir dolunay meydana gelecek ve özellikle partneriniz ve ortaklarınızı ilgilendiren ve bir suredir gündemde olan konularda bir sonuç getirecek.

Özellikle dolunay sırasında, Güneş’in Boğa burcunda Merkür ile kavuşum halinde bulunması kendinizi ifade ettiğinizi, dile getirmek istediklerinizi rahatlıkla ifade ettiğinizi gösteriyor. Zihniniz çok keskin ve kişisel olarak karar alacağınız önemli bir süreçtesiniz.

Dolunay’ın yönetici gezegeni Plüton haritanızın 9. Evinde ve Jüpiter ile kavuşum yapıyor ve dolunaydan da olumlu enerji alıyor. Özellikle hayata bakış açınız ve kararlarınız dönüşüme uğruyor.

Bazı boğa burçları bu süreçte yurtdışı, yabacılar ile ilgili konularda özellikle islerini ilgilendiren konularda bir sonuç alırken bazı Boğa burçları yüksek öğrenimde özellikle sınavları, projeleri vb. konularda dönüşümler yasayabilirler.

Hukuksal bir konuda uzun suredir sürüncemede olan konular çözüme kavuşabilir. 12 Mayıs’ta Merkür güçlü olduğu İkizler burcuna geçiş yapıyor ve hayatlarınızda maddi ve manevi kaynaklar alanını harekete geçiriyor.

Parasal konularda atılacak adımlar ve imzalar ön planda olacak. Özellikle, kariyer evinizde transitine devam eden Satürn ve Merkür arasındaki olumlu görünüm, kariyerinizi ilgilendiren gelişmeleri, gelir artışları ile ilgili haberleri beraberinde getirebilir. Ancak, hemen 13 Mayıs’ta yine haritanızın maddi ve manevi kaynaklar alanı olan İkizler burcunda geri hareketine başlayacak olan Venüs, Boğa burcunun yönetici gezegeni ve paranın da temsilcisi olarak parayı ilgilendiren konularda gecikmeler ve ertelenmelere neden olabilir.

Bu süreçte nereye ne kadar harcadığınıza çok dikkat etmeli yatırımlarınızı doğru yönlendirmelisiniz. Mümkünse, 25 Haziran’a kadar olan süreçte gereksiz bir harcama ve yatırım yapmamak iyi olacaktır. Geçmişten gelen bir borç, ödemediğiniz faturalar cebinizden para çıkmasına neden olabileceği gibi beklediğiniz bir para elinize de geçebilir.

Bu alan aynı zamanda kendinize olan güveniniz ile de ilgili olduğu için maddi ve manevi dengeyi bulmakta zorlandığınız bir süreç olabilir.

13 Mayıs’ta ise Mars Balık burcuna geçiş yapıyor ve sosyal hayatinizi harekete geçiriyor. Bu süreçte arkadaşlar ilişkileriniz ve bağlı olduğunuz gruplar ile olan ilişkileriniz hareketleniyor.

13-14 Mayıs tarihinde maddi kazançlar alanınızda bulunan Merkür ve Mars arasındaki kare acı kazançlarınız ve geleceğe dair planlarınız ilgili fikirlerinizi hızlandıracak ancak yeni bir adim atmaktansa beyin fırtınası yapmak daha iyi olacaktır.

22 Mayıs’ta ise İkizler burcunun 2 derecesinde bir yeni ay gerçekleşecek. Bu yeni ay ile de yine maddi ve manevi kazançlar alanınız vurgu alıyor. Yeniaylar yeni başlangıçlardır.

Yeni ayın kariyer evinizdeki bulunan Satürn ile yaptığı olumlu enerji ve yeni ayın yönetici gezegeni Merkür’ün İkizler burcundaki güçlü konumu bazı Boğa burçları için kazançlarını arttıracakları, kendilerine olan güvenlerini yenilemelerine neden olacak yeni iş ve yeni kazanç fırsatlarını getirebilir.

Ancak Merkür’ün retro Venüs ile kavuşumda olması ve yeni ayın Mars’tan aldığı kare enerji gelen fırsatlarda bazı gecikmelere ve iletişimde bazı problemlere neden olabilir.

Dikkatli ve sabırlı olabilmekte fayda var.

https://www.facebook.com/AstrologIsilNolan/

https://www.instagram.com/astrolog_isil_nolan/?hl=en

https://isilnolan.blogspot.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir