2020 Mayıs Ayı Balık Burcu Yorumu-Astrolog Işıl Nolan - Kadınlar Güzeldir
Astrolog Işıl Nolan Aylık Burç Yorumları

2020 Mayıs Ayı Balık Burcu Yorumu-Astrolog Işıl Nolan

Bu ay iletişim, ticaret ve ticari anlaşmalar, pazarlama, eğitim fırsatları, kısa seyahatler, yakın çevre ve kardeşleriniz ile ilgili temalar Güneşin 21 Mayıs’a kadar Boğa burcunda hareket ediyor olması ve bu alanı tetikleyen dolunay ve yeniay nedeniyle çokça vurgu alıyor olacak.

7 Mayıs’ta dost burcunuz Akrep burcunda bir dolunay meydana gelecek ve haritalarınızda yabancı ülkelerdeki insanlarla haberleşme ve ilişkiler, uzak mesafe yolculuklar, uluslararası ticaret, uzak akrabalar ve yüksek eğitim ile ilgili konularda bir tamamlanma, sonuç alma enerjisini beraberinde getirecektir. Ayrıca bu alan hayata karşı bakış açımız, hırslarımız ve inançlarımızla da ilgilidir. Dolunay ile birlikte yukarıda saydığım konularla ilgili olayların daha belirginleşmesi ve somut sonuçlara ulaşması beklenebilir. Hedeflerinizde daha net olabilirsiniz, uzun zamandır bekleyen konular mesela ticari anlaşmalarınız, yurtdışını ilgilendiren konular açıklığa kavuşabilir.

12 Mayıs’ta Merkür İkizler burcuna giriş yapıyor burası haritalarınızda ailenizi, yuvanızı, köklerinizi ve aile büyüklerinizi ilgilendiren alan. Bu süreçte ailenizin sağlığı ile ilgili konular ve hijyen konuları daha fazla gündeminizde olabilir. Aile içi güzel sohbetler, eskilerin yad edilmesi, fikir alışverişleri, beyin fırtınaları yapıyor olabilirsiniz. Ayrıca bazı Balık burçları ev almak isteyebilirler ve bunun ile ilgili detaylar gündeminizde olabilir. Özellikle 13 Mayıs’ta Venüs’ün bu alanda Retro yapacak olması ile beraber bu konular daha fazla dikkat çekebilir ve beraberinde bazı gecikmeleri ya da pürüzleri getirebilirler. Eskiden kalmış ve çözülememiş arsa, toprak ile ilgili miras konuları bu donemde çözülebilir. Ya da aile içinde küslükler bir çözüme kavuşabilir. Bu süreçte evi yeniden dekore etmek, yeni bir değişime gitmek pek fayda getirmek 25 Haziran ve sonrasını beklemek iyi olabilir.

13 Mayıs’ta Mars sizin burcunuz Balık burcuna giriş yapıyor ve enerji seviyenizi arttırıyor.

Bu süreç is hayatınızda kendinizi göstermek, mevcut projelerinize yönelmek için son derece uygundur. Ayrıca bir spora başlamak ve vücudunuzu şekillendirmek itebilirsiniz. Kendinize aşırı güveniyor olmanız ve egonuzun yükselmiş olması özellikle ikili ilişkilerde bazı tartışmalara neden olabilir. Özellikle Mars’ın 13-14 Mayıs’ta Merkür ile yapacağı kare açı ile aile içi kavgalara dikkat etmelisiniz.

22 Mayıs’ta 2 derece İkizler burcunda bir yeni ay gerçekleşecek ve transit Satürn’den destek görecek ayrıca yeni ayin yöneticisi Merkür’de kuvvetli olduğu İkizler burcunda. Demek ki bu süreçte ailenizi, evinizi, yuvanızı ve aile büyüklerinizi ilgilendiren alanda atacağınız yeni adımlar destek bulacaktır. Yeni başlangıçlar yapmak için hazır hissediyor olabilirsiniz ancak yeni ayin yöneticisi Merkür’ün Retro Venüs ile kavuşum yapıyor olması 25 Haziran’a kadar olan donemde pürüzler ve gecikmelere de hazırlıklı olmanız gerektiğini vurguluyor.

https://www.facebook.com/AstrologIsilNolan/

https://www.instagram.com/astrolog_isil_nolan/?hl=en

https://isilnolan.blogspot.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir