2022 Yükselen Başak Burcu Yorumu - Kadınlar Güzeldir
Astroloji

2022 Yükselen Başak Burcu Yorumu

ASC BAŞAK BURCU

ASC başaklar tr. Plüton’u uzun zamandır 5 evlerinde ağırlıyorlar. Aşk ilişkileri sanki duvara toslamış gibiydi hep zor imkansız krizli kaotik aşklara baskıcı takıntılı kişilere çekildiler. 7 evlerinde ki Neptün önlerini görmeden gitmelerine neden oldu partnerleri net bir tavır sergilemekte zorlandıkları için ilişkilerinin ne yöne gittiğini partnerlerinin ne istediğini anlamakta epey zorlandılar. Belki onu fazla idealize ettiniz. Çocuklarının hayatlarında ki gelişmeler olaylar tüm enerjilerini ve zamanlarını aldı. Onların isyanları baş kaldırışlarıyla yoruldular verdikleri kararlarını tasvip etmeseler de yeri geldiğinde kabul etmek zorunda kaldılar. Çocuklarının okulları eğitimleri sağlıkları ilişkileri derken hayattan zevk alamaz hale geldiler.
2022 de Jüpiter 7 evlerine girecek bu yıl bence bekar ASC başak kalmayacak gibi duruyor. Birçoğu ruh eşlerini bulacak. Evli olanlar ilişkilerinde var olan sorunları Jüpiter desteği ile çözebilecekleri gibi yollarını ayırmaya da karar verenlerde olacak ama sıkıntılı bir ayrılık olmayacak bu olmadı ayrıldık veya ayrıldım kurtuldum diyecekler.
Bu süreçte Satürn 6 evlerinde olduğu için sağlıklarına çok dikkat etmeleri gerekiyor. İş hayatlarında çok çalışmalarını sorumluluk almalarını gerektiren zaman.. Gerçi ASC başaklar çalışkandır kolay kolay yorulmazlar ama 2022 de psikolojik ruhsal duygusal halleri olumlu veya olumsuz olarak fiziksel sağlıklarına yansıyacak.
ASC başaklar tüm ağır transitleri ASC karşısındaki alandan aldıkları için hayat kader onları kendi iradeleri dışında diğer insanlar aracılığı ile bir yerlere götürüyor gibi. Bu durum ASC başaklara hiç uymasa da akışta kalmaları gereken zamanlardan geçiyorlar.
Tutulmaları 3/9 aksında yaşayacaklar. Bu süreçte zihinleri oldukça gergin, şüpheci ve düşünceleri ile kendi kendilerini manipüle ederek sinirsel olarak gerilebilirler buna izin vermeden sakin kalmaları önemli. Yine kardeşleri, kuzenleri, yakın arkadaşları, komşuları ile ilgili sorunlar sıkıntılar baş gösterebilir. Bu süreçte onlardan gelecek öneri ve tavsiyelere onları kırmadan tamam deseler de son kararı kendileri vermesi daha sağlıklı olacaktır. Kardeşlerin hayatında eskiye dayalı sorunlar baş gösterebilir müdahil olmadan olayın dışarısında kalmayı başarmaları gerekecek. Evli olanlar ise eşin akrabaları, kardeşleri ile ilişkilerinde olumlu güzel ilişkiler içerisinde olacaklar.
Bu süreçte var olan kırgınlıklar da ortadan kalkacaktır. Yine bu süreçte eğitimler, mahkemeler, yurt dışı konularında sürpriz gelişmeler gündemlerine gelecektir. Bir çok ASC başak Satürn Uranüs karesinin de etkisi ile uzaklara, yurt dışına taşınma potansiyeline sahip olacak.
MARS RETROSU 10 evlerinde yaşayacaklar için etkisini kariyer mesleki konularda hissedecekler. Köşe ev oluşu ve diğer akslar kare açı yapacağından ASC başaklar için önemli bir geçiş süreci olacak. Kariyerlerinde özellikle patron ve üst yönetim ile ilgili problemler oluşabilir. Zaten eleştiriyi seven ve yerine göre rahatça sivri dilli olabilen ASC başaklar bu dönem iletişimde ekstra dikkat etmeleri gerekecek. Benim gibi çalışan zor bulurlar düşüncesi ile kendilerini vaz geçilmez görerek isyankar tavırlardan ve tartışma ortamlarından uzak durmaları gerekiyor. İş yerinizin veya iş değişimi ile ilgili olarak yerleşim yerinizin değişimi söz konusu olabilir. Toplum önünde hırslı agresif algılanacağınız için diplomasiyi elden bırakmamanız gerekiyor. Yine ebeveynlerinin sağlıkları ile uğraşmak durumunda olabilirler.
Bütünün hayrına olması dileği ile.
Sevil Özay Akpınar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir