2022 Yükselen Aslan Burcu Yorumu - Kadınlar Güzeldir
Astroloji

2022 Yükselen Aslan Burcu Yorumu

ASC aslanlar tr. Plüton’u 6 evlerinde ağırlıyorlar. ASC aslanların bir kısmı ciddi sağlık sorunları ile uğraşırken kendi işini yapan ASC aslanlar bu zorlu süreçte yaptıkları işe bir farklılık yenilik getirenler de olduğu gibi çok farklı sektörlere geçiş yapanlar da oldu. Çalışanları ile sorunlar yaşadıkları gibi beklemedikleri yasal süreçler ile uğraşmak zorunda kaldılar. Çalışan ASC aslanlar ise iş hayatlarında onların tahtından etmeye çalışanlar ile iş yerinde dönen rekabet ortamı entrikalar ile uğraşarak zorlu bir mücadeleden geçmekte.
7 evlerinde ki Satürn ilişkiler konusunda onlara sorumluluk almalarını sağladı. Yolunda gitmeyen ilişkiler masaya yatırıldı bekar olanlar ise ya evlilik yolunda ilerliyorlar ya da evlendiler.
2022 de Jüpiter 8 evlerinde transit edecek. Gerekli değişimi yapanlar bu yıl bunun parasal olarak karşılığını alacaklar. Çözümlenemeyen miras, nafaka, kredi gibi parasal konular bu yıl çözüme ulaşabilir. Evli olan ASC aslanların eşlerinin kazancında iyileşme artış yaşayacakları bir yıl. Jüpiter’in koç burcuna geçip onlara Tutulmaları 4/10 aksında yaşayacakları için birçoğu hayatlarının kırılma noktasına geldi.
Evlenenler, ayrılanlar olacağı gibi iş nedeni ile yerleşim yeri hatta ülke şehir değiştirecek olanlarda var. Satürn’den karşıt Uranüs’ten kare açı alan ASC aslanlar sabit niteliklerinden dolayı değişime hoş bakmasalar da hayat onları değişime zorluyor.
MARS RETROSUNU 11 evlerinde yaşayacaklar. Birlikte hareket ettikleri arkadaş grupları, arasında sosyal ilişkilerinde sorun yaşaya bilirler. Bir ekip içerisinde Projeler ile ilgili eskiye dönük eksiklik ve yanlışlıklar uğraşmalarını gerektirecek görüş farklılıkları yaşayacaklar. Bu dönem daha bireysel hareket etmek onları olayların merkezinde kalıp zarar görmelerini azaltabilir. Bazı arkadaşları ile yollarını ayırabilecekleri gibi uzun zamandır görüşmediği dostları ile yeniden iletişime geçebilirler. Yeni arkadaş ortamlarına girmeyin yeni hedefler belirlemeyin. Aileye sonradan katılan kan bağı olmadığı gelin, damat, üvey evlatlar ile iletişim sorunları yaşayabilirler bu dönemde ilişkileri oldukça gergin tartışmalara açık olacaktır.
Bütünün hayrına olması dileği ile.
Sevil Özay Akpınar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir