2022 Yükselen Yengeç Burcu Yorumu - Kadınlar Güzeldir
Astroloji

2022 Yükselen Yengeç Burcu Yorumu

ASC YENGEÇ BURCU

ASC yengeçler tr. Plüton’u 7 evinizde ağırlıyorsunuz. Evliliğiniz, ortaklıklarınız, her türlü insan ilişkilerinde hayatımın altımı üstümü daha iyi dedirtecek olaylar yaşadınız. ASC yengeçler için aile çok önemli bir kavram olmasına rağmen ne kadar sömürüldüğünüzü ezildiğinizi gördünüz çoğu ayrıldı. Eşinizin ortağınızın hayatında çok zor bir dönemi sizde onlarla birlikte yaşadınız. Açık açık düşmanlıklara maruz kaldınız. Ne kadar kırılsanız da içinize attınız ama acısını sonradan yaşadınız ve size zarar veren her türlü ilişkinizi bitirmek durumunda kaldınız.
Bu durum sizin insanlara olan inancınızı hayata bakışınızı vizyonunuzu değiştirmenize neden oldu. Şimdi ailenizin eşinizin parası kredi miras vergi nafakalar konusunda mücadeleniz de başladı. Bu dönem alacak verecek konularında ortağınız birlikte iş yaptığınız insanlar eşinizin kaynakları konusunda dikkatli temkinli olmanız sizi zarara uğramaktan kurtaracaktır.
Şimdi tr. Jüpiter 9 evinizde ilahi adalet zamanı geldi. Verdiğiniz mücadelenin ödüllerini alacağınız bir yıl olacak. Jüpiter bolluğu bereketi ile sizleri desteklemeye geldi. Sürümceme de kalan her türlü hukuksal davalarda konularda şans sizden yana. Sosyal medya, internet, yurt dışı konularda hayallerinize kavuşabilirsiniz. Tutulmaları da 5/9 aksınızda yaşayacağınız için çocuk sahibi olmak istiyorsanız bu yıl bunun karşılığını da alabilirsiniz. Yine de hamilelik sürecinde dikkatli olmanız size fayda getirecektir.

MARS RETROSUNU 12 evinizde yaşayacaksınız.

İçsel olarak sıkılacağınız olaylar yaşayabilirsiniz bu size uykusuz geçen geceler ve ağlama krizleri olarak geri döner. Enerjiniz düşük hissedeceğiniz için dinlenmeyi unutmayın. Yoga, meditasyon gibi aktiviteler yapmak sizi rahatlatacaktır. Zaten ASC yengeçler duygularını yoğun yaşarlar. Arkanızdan çevrilen işler, sizi kıskananlar, gizli ilişkiler, önünüze düşer aslı olmayan ithamlarla muhatap olabilirsiniz. Hırsızlık, kapkaç olaylarına dikkatli olun. Gece geç saatlerde dışarıda olmayın.
Bütünün hayrına olması dileği ile
Sevil Özay Akpınar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir