2022 Yükselen İkizler Burcu Yorumu - Kadınlar Güzeldir
Astroloji

2022 Yükselen İkizler Burcu Yorumu

ASC ikizler uzun zamandır tr. Plüton’u 8 evinizde ağırlıyorsunuz. Ortaklaşa kazançlar, krediler, sigortalar, borçlar, miras, nafaka, eşin, ailenin kaynakları mali konular ile ilgili krizler belki iflaslar kefil olunan olaylar sizleri çok yordu kendi paranızı kazanmak kendi yeteneklerinize güvenmek zorunda kaldınız. Elinizi taşın altına koymanız sorumluluk almanız gerekti. Hayatınız da ameliyatlar, ölümler arttı 8 ev zor bir evdir.
Harita potansiyelinize göre bir kısmınız hayatınızı özellikle kariyerinizi sorgulamaya başladınız bir kısmınız ise bu dönemde kendini kariyerine adadı kariyeri için yaşadı. Sadece para kazanıyor olmak sizi motive etmedi yaptığınız işte manevi olarak da tatmin içsel huzur da aradınız. Tamam kazanıyorum ama yaptığım iş beni tatmin etmiyor. Birçoğunuz spirütüel bilgiler, astroloji gibi ilimlere, sanatsal konulara merak sardı. 2022 de Neptün Jüpiter kavuşumu ile aradığınızı bulacağınız gibi gerçekleştirme şansını da bulacaksınız. Jüpiter’in koç burcuna geçeceği Mayıs ile Ekim arası planlarınızı devreye sokabilirsiniz. Yine de dikkatli olun bir kısmınız üne şöhrete kavuşurken bir kısmınızın sırları gizli ilişkileri gizli düşmanları bilinçaltında bastırdığınız şeyler açığa çıkabilir.
Jüpiter transiti sizi uçlara aşırılıklara gitmenize sebep olabilir.
MARS RETROSUNU 1 evinizde yaşayacağınız için tepkisel dürtüsel davranma potansiyeliniz var. Tepkilerimizi saldırgan biçimde dışarı vurmadan, enerjisini doğru yönlendirmeye çalışın. Siz ASC ikizler zaten hareketli yerinde duramayan bir enerjiye sahipsiniz sağlığınıza sakarlığınız artacağı için kazalara karşı daha sakin olmaya çalışın. Sabrınız tahammülünüz azalacağı için insanlar sizi agresif kavgacı sinirli halinizden şikayet edecektir. Sinirle elinizdekini fırlatmayın. Bu dönem acil olmadığı sürece her türlü operasyondan uzak durun. Cesaretiniz artacağı biraz gözü kara olacağı için sonradan ne gerek vardı diyeceğiniz pişman olabileceğiniz adımlar atmayın riske girmeyin. Retro size geçmişte yaptığınız girişimler aldığınız riskler eylemler ve bununla ilgili insanları hayat deneyimi olarak karşınıza getirebilir. Yeni girişimler yerine eskiden gelenleri kotarmak daha doğru olacaktır.
Bütünün hayrına olması dileği ile
Sevil Özay Akpınar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir