2022 Yükselen Boğa Burcu Yorumu - Kadınlar Güzeldir
Astroloji

2022 Yükselen Boğa Burcu Yorumu

ASC BOĞA BURCU

ASC boğalar her zaman güvenli garantili şekilde ve denenmiş başarılı olmuş yöntemlerle hareket ederler. Doğru bildikleri yoldan ve düşüncelerinden prensiplerinden taviz vermek istemeseler de Plüton uzun süredir 9 evlerinde transit ettiği için hayata bakışları vizyonları insanlara olan inançları üzerinde onları değişim yolunda hayat deneyimleri yaşatarak ufuklarını genişlemesine neden oldu. Bulundukları yaşa göre okudukları bölümde değişime gidenler eşin ailesi ile ilgili deneyimler yaşayanlar akademik kariyer yapanlar şehir ülke değiştirenler kitap yazanlar mahkeme davalar ile ilgili alanlarla muhatap olmak durumunda kaldılar. Harita potansiyeline göre Plüton dan sert açı alan ASC boğalar ilahi olana karşı ciddi sorgulamalar yapmak durumunda kaldılar. Ama Plüton ASC olumlu açı yaptığı için oldukça da sistem tarafından desteklendiler.
Plüton ASC boğalara 2018 kadar daha kolay değişim getirirken tr. Uranüs’ün ASC gelmesiyle birlikte beklemedikleri sıra dışı sürprizler girdi hayatlarına. Aslında bu değişimi içsel olarak onlarda isteseler de doğaları gereği bazı noktalarda esnemekte uyum sağlama çabasında zorlandılar güvenli alanlarından çıkmak istemediler.
11 evlerindeki Neptün sanki ne yöne gitmeleri gerektiğini bilemediklerini bir yönsüzlük amaçsızlık hissetmelerine bunun sonucunda ise hayal kırıklıkları yaşamalarına neden oldu. Ama bu yıl Jüpiter onlara hayallerine gitmeleri için destek vermeye ve bu konuda şanslı kendilerine fırsatlar getirecek kişilerle içerisine girdikleri sosyal arkadaş grupları birlikte çalıştıkları ekiplerde ki insanlarla tanışmalarına ve onlarla birlikte ileride iş yapmalarına neden olacak.
2022 ASC boğalar için oldukça şanslı bir yıl olacak. Önemli derecede olumlu açılar ile destekleniyor olacaklar. Artık ne istediğini bilen ve bunu çekinmeden söyleyen ASC boğalar tutulmalarında boğa akrep aksına geçmesiyle 1/7 köşe ev dediğimiz ve hayatın her alanında etkisini hissedecekleri için hayatlarında sorun yaratan her türlü konu ile ilgili düşüncelerini ve yapmak istediklerini net olarak ifade edecekler. Sorunlu evlilikleri olanlar kendilerinden beklenmeyecek şekilde benden buraya kadar diyecekler kariyerlerinde alacakları sorumluluk onlara maddi manevi olarak ileriye taşıyacak etkiler verecek. Zira Satürn 10 evlerinde tam tepede toplum önünde değer saygı görecekleri oldukça yoğun bir yıla giriyorlar.
ASC boğalar bu yıl evlenebilir, çocuk sahibi olabilir, sorunlu evlilikleri olanlar yollarını ayırabilir, kariyerlerinde parlayabilirler, yerleşim yerlerinde değişime gidebilirler.
MARS RETROSUNU 2 evlerinde yaşayacaklar. Mali durumlarına harcamalarına masraflarına dikkat etmeleri gerekecek. ASC boğalar parayı iyi yönetir ama hesapta olmayan harcamalar oluşabilir. Eskiye ait ödemeler birden önlerine düşebilir.
Bütünün hayrına olması dileği ile
Sevil Özay Akpınar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir