2022 Yükselen Koç Burcu Yorumu - Kadınlar Güzeldir
Astroloji

2022 Yükselen Koç Burcu Yorumu

2022 Yükselen Koç Burcu Yorumu

ASC koçlar çok çalıştılar kariyerlerinde toplumun gözü önünde kendilerini ispat etme çabası içindeydiler. Ciddi bir kariyer mücadelesi verdiniz. Sahip oldukları yaşam şartlarını statülerini değiştirme mücadelesi ve bu değişimin zor ve sancılı geçmesi oldukça etkili kişilere karşı giriştikleri güç savaşları, arkalarından çevrilen işler sonucunda ağır sorumluluk almaları gerektiğinden bunun için de çok çabalamaktan dolayı yorgun yıpranmış hissediyorlar. Aslında ASC koçlar tüm bunların üstesinden gelecek yapıya sahip olsa da 1 evdeki Şiron onları hasta yorgun hissetmelerine neden oluyor. 2023 Mart ayında 1 evlerinde yaşayacakları Jüpiter Şiron kavuşumu onlara ihtiyaçları olan şifayı getirecek.
2022 de Plüton oğlak burcunun son derecelerinde olacağı için özellikle ASC veya koç burcunun son derecelerinde gezegenleri olanları zorlayacak olsa da Mayıs ve Ekim arası Jüpiter desteğini alarak kadersel sürpriz gelişmeler yaşayacaklar. Şubat ayında parasal konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirler. Tutulmaları 2/8 aksında yaşayacaklar ASC koçların kendi yeteneklerini gösterebileceği çok daha iyi şartlar ile yeni bir işe başlayarak veya alacakları terfi ile mali durumlarını iyileştireceği para kazanacakları hatta kazanç kapılarının değişeceği kendi işlerini kurmak isteyecekleri bir yıl olacak.
Hayallerine ideallerine giden yolda artık ne istediklerini bildikleri için girecekleri yeni çevrelerde katılacakları gruplarda tanışacakları yeni arkadaşlıklar yeni insanlar ile yepyeni projelerin içerisinde yer alacaklar. Yine bu insanlar sayesinde vizyonları genişleyecek bazı eski arkadaşları ile yollarını ayıracaklar.
2022 de Jüpiter etkisini yılın yarısında çok hissetmiyor gibi olsanız da aslında sizi görünmez bir elin enerjinin koruduğunu bilmelisiniz. Hatta bu güne kadar siz fark etmeseniz de çevrenizden birçok kişinin farklı yüzüyle tanışacaksınız işte bazı insanlar ile yollarınız bu noktada ayrılacak. Ama bu duruma canınız hiç sıkılmayacak.
Yeni bir hayat planına doğru ilk adımları sağlam bir şekilde 2022 de atacaksınız. Tüm büyük transitleri haritanın doğusunda olduğu için karar vermeli ve eyleme geçmelisiniz. Kimseden bir şey beklemeden hayatınızın dümenini elinize alın. 2023 te Jüpiter 1 evinize geçtiğinde tüm bunların gerçekleştiğini görebilirsiniz.
MARS RETROSUNU 3 evinizde yaşayacaksınız 2022 Ekim ile 2023 Mart arası aracınızın bakımını yaptırmadan yola çıkmayın hız yapmayın kaza riskine karşı dikkatli olmanız gereken süreçtesiniz. Bu dönem araç almayın satmayın. Yine bu dönemde özellikle erkek kardeşleriniz, kuzenleriniz, çocukluk arkadaşlarınız, kanka dediğiniz arkadaşlarınız, yakın akrabalarınız, komşularınız ile fikir ayrılığına düşebilir aynı fikri paylaşmayan kişilerle tartışmalar yaşanabilir aynı noktada buluşmakta zorlanabilir ve yollarınızı ayırabilirsiniz. İletişiminiz ile birlikte yaşam temponuzda hızlanacak zihniniz sürekli fikirlerle dolup taşabilir. Kendinizi ifade ederken sivri dilli olmamaya dikkat edin yanlış anlaşılmaya çok müsait olacaksınız. Mars ASC sekstil ikili ilişkiler alanlarınıza olumlu açılar yapacağı için sakin kalarak bu dönemi atlatabilirsiniz. Yine eskiden kaçırmış olduğunu düşündüğünüz bazı eğitim ve ticari anlaşmalar gündeminize gelebilir.
Harita potansiyelinize göre Mars retrosunu olumlu kullanmanız söz konusu.
Bütünün hayrına olması dileği ile
Sevil Özay Akpınar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir