2022 Yükselen Terazi Burcu Yorumu - Kadınlar Güzeldir
Astroloji

2022 Yükselen Terazi Burcu Yorumu

ASC TERAZİ BURCU

ASC Teraziler tr. Plüton’u uzun zamandır 4 evlerinde ağırlıyorlar. Ev, aile, yerleşim ve mesleki konularda ciddi sorunlar yaşadılar sınavlar verdiler. Tr. Plüton son derecelerde olduğu için ASC son derecelerde olanlar etkiyi halen alıyorlar. Ev aile içinde dargınlıklar, küslükler, ebeveynleri ile anlaşmakta problemler, ciddi tamirat, onarım veya tümden yer değişimi, taşınma, aileden ayrılma kendi evine çıkma, evlenme veya ayrılma ki ASC teraziler için evlilikleri çok önemlidir maruz kaldılar. Sıfırdan hayat kurmalarını sağladı Plüton.
Bu durum 6 evdeki Neptün etkisi ile sağlıkları ve iş arkadaşları çalışma ortamları ile ilgili de gündemleri oluştu. 2022 de bu alanlarda çözüme gidebilecekler. Sağlıkları düzelirken iş hayatlarında olumlu gelişmeler yaşayabilecekler. Halen mal mülk miras konuları nafakalar sigorta kredi ödemeler konuları devam ediyor. Tr Uranüs bu konularda ani beklenmedik gelişmeler getirecektir.
Tr Satürn 5 evlerinde onlara ciddi, yaş farkı olan ilişkiler aşklar getirecek ama ilişkinin devamı için sorumluluk almalarını gerekecek sürümceme de sıkıntılı olan tek tarafın fedakarlığı ile devam eden aşkları Satürn bitirecektir. İlişkilerinde duygusal değil mantıklı radikal kararlar alacaklar.
Çocuk sahibi olanlar için çocuklarının hayatları ile ilgili gelişmeleri getirecek. Çocuklarının eğitimleri evlilikleri iş hayatları için evden ayrılmaları ve ebeveyn olarak onların yanında olup destek vermeleri gerekecek. Yeni edinecekleri hobiler ile ilgili kendilerini geliştirecekler ileride bunu meslek haline getirip para kazanmaları söz konusu olacak. Bu kadar hayata ciddi yaklaştıkları için bir nebze hayatın neşesini zevkini hissedemiyorum sanki diyebilecekler.
MARS RETROSUNU 9 evlerinde yaşayacaklar. Her türlü hukuksal mahkeme davalar ile ilgili konularda sorunlara sıkıntılara açık zamandan geçecekler. Gelmesi beklenen kararlar çıkmayacağı gibi beklenenden farklı kararlar çıkması da görülebilir. Özellikle yüksek öğrenimi devam edenler bu süreçte okudukları bölümü okulu bırakma okulla ilgili sorunlar yaşamaya açık olacaklar. Mars’ın Retro yaptığı dönem içerisinde uzun yolculuklara çıkmamaları çıkacaklarsa da araba kullanmamaları her şeyin tam ve prosedürüne uygun olduğundan emin olmaları gerekiyor. Yine bu dönemde eşin ailesi ile anlaşmak zor olacaktır. Bir süre onlarla az görüşmek olayların büyümesini engelleyecektir.
Bütünün hayrına olması dileği ile.
Sevil Özay Akpınar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir