2022 Yükselen Akrep Burcu Yorumu - Kadınlar Güzeldir
Astroloji

2022 Yükselen Akrep Burcu Yorumu

ASC AKREP BURCU

ASC Akrepler tr. Plüton’u uzun zamandır 3 evlerinde ağırlıyorlar. Kardeşlerinin hayatında değişim dönüşüm konuları kardeşleri komşuları kuzenleri arkadaşları ile ilişkilerinde açılarına göre zorlu deneyimler kıskançlıklar anlaşmazlıklar hatta bazıları düşmanlıklar tehlikeli durumlar yaşadılar. Konuşmaları düşünceleri kendilerini ifade ediş şekilleri insanlar üzerinde eskiye göre daha etkili karizmatik oldu. Sözleri ile insanların üzerinde etki bırakabildiklerini gördüler. Zorlu ve kalıcı kararlar aldılar. Zihinleri onlara sürekli daha kötüyü negatifi düşündürdüğü kuşkucu yaptığı için bir çoğu depresyon, panik atak gibi durumlar yaşadılar.
İlişkiler konusunda 5 evdeki Neptün onlara sürekli aldatılıyor muyum düşüncesinde saplanıp kalmalarına neden oldu veya ne yaptığını tam bilmeden aldatmaya meyilli duruma geldiler. Hayallerinde ki ruhlarına hitap edecek platonik aşkı aradılar. Normalde beğenilerine uymayan kendilerine çok uygun olmayan partnerler ile ilişki yaşadılar. Ama yaratıcılıklarını sanatsal yeteneklerini keşfetmelerini spirütüel hobiler edinmelerini de sağladı. Yetişkin veya ergen yaşta çocuğu olan ASC akrepler bu geçiş sırasında çocuklarının bulunduğu arkadaş gruplarını dernekleri aktiviteleri yakından takip etmeleri çocuklarının geleceği için çok önemlidir.
Tutulmaları da 1/7 aksında yaşayacağınız için hayatın her alanında iş, kariyer, ilişkiler, evlilik, yerleşim, aile gibi yeni yapılanmalar oluşumlar söz konusu olacak. 2022 nin şanslı yükselenlerinden biri de sizsiniz.
2022 de Jüpiter 5 evde ve Neptün etkisi ile de bir çok ASC akrep ruh eşimi buldum diyerek Uranüs n de 7 eve girmesiyle birlikte hızlıca evliliğe gidecek.
Yine de ne olduğunu iyice anlamadan dinlemeden evliliğe gitmeyin zira Uranüs bir süre sonra zaman içerisinde iki kişinin birbirine ne kadar yabancı olduklarını gösterebilir. Evli olanlarda ise dışsal nedenlere bağlı olarak eş ile bir süre ayrı kalma eskiye göre uzak mesafelerde bulunma veya bu evlilik beni tutsak yaptı kendimi kapana kısılmış hissediyorum karşımda beni sürekli kontrol etmeye yönlendirmeye çalışmasından yoruldum yaşasın özgürlük duygu düşüncesi ile hızlıca yol ayrımlarına neden olabilecek.
Çocuk sahibi olmak isteyen ASC akrepler 2022 de sanatçı ruhlu spirütüel yeteneklere sahip çocuklar dünyaya getirebilir.
MARS RETROSUNU 8 evlerinde yaşayacaklar. Ortaklaşa kazançlar, vergiler, sigorta, krediler, nafaka, miras, alacak, borç ilişkilerinde ve parasal konularda beklenmedik aksilikler sıkıntılar ve kayıplar yaşanabilir. Ödemeyi unuttuğunuz devlet tarafından kesilmiş veya eşin ortağın sebep olduğu unuttuğu (trafik cezası, fatura, nafaka, sigorta primi gibi) bir ödeme katlanarak karşınıza çıkabilir. Eşiniz veya ortaklaşa iş yaptığınız kişilerin hesapsız kitapsız yaptıkları harcamalar mali açıdan sizi zarara uğratabilir. Mümkün olduğunca alacak verecek borç para işlerinden bu dönem uzak durun. Parasal konularda anlaşmazlıklara tartışmalara açık bir dönemden geçeceksiniz. Miras nafaka kavgalarını getirecektir Mars.
4 evdeki Satürn ile evde yenilenmeye yapılanmaya gitmek ev almak için nasıl olsa öderim diyerek Mars retrosunda kredi çekmeyin.
Bu dönem operasyon ameliyat gerektiren konularınız varsa önce doktorunuza danışın acil değilse erteleyin. 8 evdeki Mars libidonuzda yükselmesini sağlayacağı için sonradan pişman olacağınız birliktelikler yaşamamaya dikkat edin.
Bütünün hayrına olması dileği ile.
Sevil Özay Akpınar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir