2022 Yükselen Yay Burcu Yorumu - Kadınlar Güzeldir
Astroloji

2022 Yükselen Yay Burcu Yorumu

ASC YAY BURCU

ASC Yaylar tr. Plüton’u uzun zamandır 2 evlerinde ağırlıyorlar. İş hayatlarında parasal gelirlerinde maddi konularda haritalarında sert açılar alanlar ciddi yıkımlar zorlanmalar dönüşümler yaşadılar. 4 evdeki Neptün etkisi de işin içine girince hayatlarının bir döneminde ev mal mülk konularında sorunlar, kayıplar, belirsizlikler yaşadılar tekrar ev yurt sahibi olana kadar sıkıntılı zamanlar atlattılar. Hiç fark etmeden iş, güç yoğunluğu ile ailelerinden uzaklaştılar farklı şehirlere ülkelere gittiler. 2022 de Jüpiter Neptün kavuşumunu 4 evlerinde yaşayacakları için hayallerinde olan su kenarındaki bir eve sahip olabilirler. Olumlu açıları alanlar da maddi ve kariyer olarak düşündüklerinin bile üzerinde bir yere geldiler.
Plüton hala 2 evlerinde yaşadıklarından edindikleri hayat deneyimlerinin yanı sıra kimseye kefil olup borç vermemeleri kendi yağlarıyla kavrulmayı bilmeleri gerekiyor. Hırslarına yenilerek çok kazanacağım diye legal olmayan her türlü işten ve kişilerden uzak durmaları gerekiyor.
6 evlerinde ki Uranüs onlara çalışma hayatlarında iş ortamlarında değişim getirdi. Bir çok ASC yay kendi işini kurarken bir kısmı da bu güne kadar yaptıkları işten sektörden çok farklı bir alana kaydı mesai saat sorunu olmayan işlere yöneldiler. İş hayatlarında sürpriz gelişmeler devam edecek. Zira tutulmaları 6/12 aksında yaşayacaklar.
6 evden Uranüs transiti almaya devam edecekleri için sağlıkları konusunda ani gelişecek tansiyon, şeker hastalığı boyun, boğaz ve tiroitlerle gibi durumlara karşı dikkatli olmaları gerekiyor. Yeni tedavi yöntemlerini deneyebilirler.
3 evinizden geçen Satürn size ciddi kararlar aldıracak. ASC yaylar iyimserdir konuşkandır ama hayatı daha ciddiye almaya başlayacaksınız. Ciddi konuşmalar, düşünceler, fikirlerinizi insanlara anlatacaksınız.
Eğitim hayatı devam eden ASC yaylar bu geçişte biraz zorlanabilir.
MARS RETROSUNU 7 evlerinde yaşayacaklar. Özellikle evli olanlar eşleri ile veya ortakları birlikte iş yaptıkları kişiler ile sorun yaşayabilecekleri bir dönemden geçecekler. İlişkileriniz savaş alanına dönebilir size karşı olan öfkelerini eleştirilerini sert bir şekilde ifade edecekleri için ciddi tartışmalar yaşayabilirsiniz. Retro Mars süreci birçok evlilikte özgürleşmek isteğine yol açacağı için yol ayrımlarına ayrılıklara neden olabilecek. Siz anlamlandıramasanız da açık açık size saldıran düşmanca davranan zarar vermeye çalışan kişiler olabilir. Yine de bu süreçte hukuksal konulardan mahkemelik olmaktan uzak durun. Haklı bile olsanız haklı olduğunuzu ispat edemezsiniz kaybedersiniz. Eski eşler tekrar hayatınıza girip sorun yaratabilirler.
Mars geldiği yere hareket enerji getirir ikizler gibi bir burçtayken sabırsızlık getirir. Bekar olanlar Mars’ın gazına gelip hemen evlenelim moduna gireceklerdir. ASC yaylar özgürlüklerine düşkündür macerayı severler kendinizden iyice emin olmadan böylesi hayati kararlar almayın.
Bütünün hayrına olması dileği ile.
Sevil Özay Akpınar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir