2022 Yükselen Oğlak Burcu Yorumu - Kadınlar Güzeldir
Astroloji

2022 Yükselen Oğlak Burcu Yorumu

ASC OĞLAK BURCU

ASC Oğlaklar tr. Plüton’u uzun zamandır 1 evlerinde ağırlıyorlar. Tr. Plüton onları hayatın her alanında ciddi bir yapılanmaya götürdü. İlk önce karakterleri kişilikleri yaşadıkları olaylar ve hayatlarında ki insanlar aracılığı ile bir değişime uğradı. Aslında ASC oğlaklar her şeye pat diye atlamazlar temkinli ilerlerler geri planda hareket etmek onların mizacına uygundur ama artık yeter deme noktasına geldiler.
Daha bir gözü kara, daha cesur göze göze korkusuz, dişe diş hareket etmeyi kendilerini ön plana almayı öğrendiler. Bir çoğu fiziksel ve psikolojik sağlıkları ile ilgili hayat deneyimleri yaşadılar radikal mantıklı bir ASC olmasına rağmen iletişimde kendilerini ifade etmede ve net kararlar almak konusunda zorlandılar ilk başlarda yanlış kararlar alıp yanılsalar da sonrasında onlardan beklenmeyecek radikal kararlar alarak sıfırdan hayatlarını ve kişiliklerini inşa ettiler.
Jüpiter’in 3 eve gelmesiyle artık daha pozitif olumlu düşünmeye hayata daha iyimser bakmaya başlayacaklar. Çıkacakları yolculuklar Yeni başlayacakları eğitimler kurslar vizyonlarını genişletirken yakın çevre arkadaş kardeşleri ile ilişkileri oldukça destekleyici olacak.
Uranüs etkisi ile de başlayıp biten ilişkiler nedeniyle ne yöne gitmeleri konusunda kafaları karıştığı için ilişkilerinde istikrarı sağlamaya çalıştılar.
Çocuklarının hayatlarında ani gelişen olaylar veya teknolojiden yardım alarak çocuk sahibi olmaya çalıştılar. Hayatlarının kontrolünü ele almak için uzun yıllardır çabalıyorlar ki bir ASC oğlak için plan yapıp geleceğini güvenceye alamamak ciddi sıkıntı yaratır.
Tutulmaları 5/11 akslarında yaşayacakları için bu yıl aşkta aradıkları istikrarı ve çocuk sahibi olma, çocuklarının hayatlarında güzel gelişmeler hayatlarına renk katacak.
Tr. Satürn yeni inşa ettikleri kişilik ve karakter özelliklerinin değerini bilmesi ve yetenekleri ile para kazanmaları için sorumluluk almalarını istiyor. 3 evdeki Jüpiter bu sene onları yakın gezilere çokça götürebileceği için gerekli mali düzenlemeleri yaparak araba almak isteyebilirler.
Tr. Satürn 14 yıl haritanın alt kısmından geçeceği için ta ki 7 evlerine gelip diğer insanlara kendilerini gösterene kadar kendilerine yatırım yapmalarını kendilerini geliştirmeleri gerekiyor. Şimdi parayı kazanmak mali konularda sorumluluk almak ve finansal olarak bir düzen kurmaya başladılar.
MARS RETROSUNU 6 evlerinde yaşayacaklar. Her şeyden önce sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreç. Öncesinde yaşadığınız ihmal ettiğiniz bir sağlık problemi ile ilgili operasyonlar gündeminize gelebilir. Kesici ve yanıcı aletleri kullanırken ve iş kazalarına karşı dikkatli olmalısınız, yine bu dönem düzenli yemek yemeye özen göstermelisiniz acılı, baharatlı yiyecekleri tüketirken dikkatli olun. Mars 6. Evden geçerken baş ağrısı, sinüzüt, sindirim ve bağırsak problemlerine işaret edebilir.
İş yerinde veya evde biriktirdiğiniz tüm işler dağ gibi önünüze yığılabilir. Biriktirdiğimiz tüm işleri halletmeye çalışın. Fiziksel ve ruhsal olarak da zorlanacağınız için, yanınızda çalışanlarla iş arkadaşlarınız ile özellikle baba tarafından akrabalarınız ile münakaşalar ve uyuşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bu tarihlerde birlikte çalıştığınız kişilerle haksız bir rekabet ortamı yaratacağından bu sizi işten ayrılmaya yeni bir iş arayışına kadar götürebilir. Kendi işini yapanlar iş yeri sahibi olanlar bu dönem her türlü hırsızlığa karşı önlem alması gerekiyor.
Hem kendinizin hem de evde beslediğiniz hayvan dostlarınızın sağlık kontrollerinizi yaptırmalısınız. Özellikle ASC oğlaklar bu dönem salgına karşı ekstra önlem almanız gerekiyor.
Bütünün hayrına olması dileği ile.
Sevil Özay Akpınar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir