2022 Yükselen Kova Burcu Yorumu - Kadınlar Güzeldir
Astroloji

2022 Yükselen Kova Burcu Yorumu

ASC KOVA BURCU
ASC Kovalar tr. Plüton’u uzun zamandır 12 evlerinde ağırlıyorlar. Uzun zamandır iç dünyanızda, bilinçaltında dönüşümdesiniz. Bu sizin iç dünyanızda bastırdığınız duygularınızı, fobilerinizi ve korkularınızı artışıyla birlikte depresyona veya panik ataklara sebebiyet vermiş olabilir. Tüm bunlarla yüzleşerek psikolojik bir değişimden geçtiniz. Sezgilerinizin artmasıyla birlikte okült ilimler astroloji gibi alanlara merakınız ve ilginiz arttı. 2 evinizde ki Neptün bu alanlarda size harcama yaptırmıştır. Eğitim almak veya para bağışında bulunmak gibi. Para bağışında bulunduğunuz yerlere borç verdiğiniz ya da kefil olduğunuz kişilere dikkat etmeniz çok önemli iyilik yapayım derken dolandırılmayın. Zira bu dönem ya parayı hiç önemsemiyorsunuz ya da para kazanmayı idealize ediyorsunuz.
12 ev kapalı bir evdir hiç beklemediğiniz hayatın her alanından size sorun çıkartabilir. Bu güne kadar hiç fark etmediğiniz veya ihtimal vermediğiniz kişilerin gizli düşmanlıklarına arkanızdan iş çevirdiklerine şahit olmuş olabilirsiniz. 4 evinizde ki Uranüs ile bazı aile sırları ortaya çıkmış olabilir. İç dünyanız sanki elektrik verilmiş gibidir.
Plüton’un iyi açılar altında bile siz yolunuzda giderken atılan bir taş gelir sizi bulur kafanız gözünüz yarılabilir. Bu yüzden özellikle gece geç saatlerde dışarıda bulunmamaya çalışın. Ama Plüton’un çekim gücüne kapılıp sizde gizli kapaklı işlere merak sarmayın lütfen.
Yine 4 evinizde ki Uranüs transiti boyunca sizi birkaç kez taşınmanıza neden olacaktır. Bu yüzden bu dönem eve fazla eşya mobilya almamak akıllıca olacak. Ailenizden uzağa taşınabileceğiniz gibi aile yanından ayrılarak kendi evinize çıkabilirsiniz. Güzel tarafı eski eviniz kentsel dönüşüme girerek size çok daha modern ve yeni bir ev sahibi yapabilir. Tr Jüpiter 2 evinizde size parasal kısmetler getireceği için ev alabilirsiniz. Zaten Satürn 1 evinizde yeni bir yapılanma getiriyor hadi hayatını yeniden kur düzene sok ve sorumluluk al demekte. Yine Tr Satürn köşe evde ve tutulmalarda 4/10 aksında yaşayacağınız için sorunlu ilişkiler ve evlilikleri yol ayrımına getirecektir. Ya düzelt ya bitir. Bu dönem ev, ev alım satımı, gayrimenkul, aile, gibi alanlarda fırsatlar olacakken kariyer alanında beklentilerinize ulaşmak için bazı engelleri aşmanız gerekebilir.
Evinizde ki elektrikli aletlere iyi bakın her fırsatta arıza çıkaracaklardır. Ev kazalarına karşı önlem almalısınız.
MARS RETROSUNU 5 evlerinde yaşayacaklar. Eski aşklar, flörtler bu dönem gündeminizde olacak. Mars geri hareketinde olacağı için aşk hayatınızda ve çocuklarınız ile ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Aşkın duygusal romantik tarafından çok fiziksel tensel cinsel tarafı ağır basacaktır. Çocuklarınız her zamankinden daha asi olabileceği için onlarla sözel fikirsel anlamda uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Çocuklarınız sizi dinlemeyeceği için birbirinize ters düşersiniz.
Bu dönem sakatlıkların önüne geçmeniz için ağır sporlardan uzak durmalı spor yaparken dikkatli olmalısınız. Spor yaptığınız yerde eski flörtünüz partneriniz ile yeniden karşılaşabilirsiniz.
Borsa cripto para bitcoin gibi riskli yatırımlardan uzak durmanız gerekecek. Zira Mars retrosu 5 evinizdeyken şans pek sizden yana olmayabilir.
Bu dönem sizi mutlu edecek hobilere yönelin. Retro Mars 5 evinde geçen ve bebek sahibi olmak isteyen hamile olanların ise çok dikkat etmeleri gereken bir dönemdir.
Bütünün hayrına olması dileği ile.
Sevil Özay Akpınar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir