2022 Yükselen Balık Burcu Yorumu - Kadınlar Güzeldir
Astroloji

2022 Yükselen Balık Burcu Yorumu

ASC BALIK BURÇLARI

ASC balıklar tr. Plüton’u uzun zamandır 11 evlerinde ağırlıyorlar. Umutları, hayalleri, ideallerinin yıkım süreci onları çok etkiledi. ASC balıklar için hayal etmek kendini bu hayallere adamak yaşam amaçlarıdır. Birlikte hareket ettikleri insanlar, arkadaş dost değişti hatta bu çevrelerden gördükleri zarar, yerine göre düşmanca tavırlar, arkadaşlarının hayatlarındaki radikal değişimler onların kayıpları nedeniyle birçok arkadaşları ile yollarını ayırdılar ya da ayırmak zorunda kaldılar.
Sosyal çevrelerinde kendileri hakkında yapılan konuşmalara, dedikodulara hatta kıskançlıklara maruz kaldılar arkadaşlarının kendilerine rakip olduklarını gördüler. 12 evlerindeki Satürn arkalarından iş çeviren kendini göstermeyen her türlü gizli düşmanlarını göstermeye devam ediyor. Çevrelerinde zorunlu olarak yaptıkları bu temizlik onların kendilerini çocuklarına, aşka, yeni bir hobiye adamalarına neden oldu. Artık eskisi kadar geniş bir sosyal çevreleri olsun istemiyorlar daha bireysel mutlu olacakları daha minimal bir hayat düzeni onlara cazip geliyor. Çocuklarının evliliklerinde yaşadıkları olaylarla ayrılıklarla ilgilendiler.
Bir kısmı ise daha manevi, okült, dini, gruplara dahil oldular veya bunlarla iş yapmaya başladılar burada balığın verdiği merhamet ve teslimiyet duygusu bu gruplar içerisinde suiistimal edilmelerine neden olabilir. Neptün de 1 evlerinde bu tip sorunlu kendilerini üzecek insanları mıknatıs gibi kendilerine çektiler.
1 evlerindeki Neptün ki onlar Neptün enerjisine alışıktırlar ama insanlar tarafından zor anlaşılmalarına neden oldu. Sanki trans halinde gibiydiler hayat akıyor ama onlar perdenin arkasından o hayatı sisli puslu izliyor tepki veremiyor gibiydiler.
Şükür 2019 da tr. Uranüs 3 evlerine girdiğinden beri onları uyandırdı zihinleri netleşti yeni ve radikal kararlar almaya başladılar. Kendilerini nerede kandırdıklarını oyaladıklarının farkına vardılar. Bunun sonucunda yakın çevreleri dahil değişime gittiler. Kısaca ASC balıklar bu güne kadar hayatlarında olan beraber yol aldıkları insanların yüzde 80 ile buraya kadar dediler. Artık hayatlarında yeni insanlara yer vermeleri gerekiyor. Yaş olarak genç ASC balıklar eğitim hayatlarında değişime giderek sürpriz kararlar aldılar. Uranüs transiti boyunca arabalarının bakımını ihmal etmemeleri ve çıkacakları seyahatlerde dikkatli araç kullanmaya özen göstermeleri gerekiyor. Evli olan ASC balıkların da eşlerinin sağlık kontrollerini ihmal etmemeleri eşlerinin sağlıklarıyla yakından ilgilenmeleri gerekebilir. Kendilerine yeni ilgi alanları hobiler bularak örneğin 3 evdeki Uranüs etkisi ile yazmaya başlayabilirler.
Jüpiter 1 evlerinde transitine başladı. Kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Hayata bakışınız düşünceleriniz daha iyimser bir şekilde olacak. Maneviyatınızın artacağı ve birazda kilo alabileceğiniz bir yıl. Yeni insanlar yeni tanışmalar yeni ilişkiler yaşayacaklar. Birçok ASC balık evlilik yolunda ilk adımları atacaklar. Bu yıl gerçekten gönülden istedikleri ne varsa elde edebilirler. ASC balıklar bu ilahi bir koruma altında olduklarını bir kez daha görecekler.
MARS RETROSUNU 4 evlerinde yaşayacaklar. Bu dönem evde bazı tamirat tadilat gerektiren işler evde eşyaların mobilyaların kırılması eskimesi sebebiyle para harcamanızı gerektiren konular olacaktır ama Retro sürecinde bu işleri ertelemeniz yerinde olacaktır. Özellikle gayri menkul ev arazi alım satımı ev değiştirme taşınmak için uygun bir süreçte olmayacaksınız.
Mars öfke tartışma gürültü patırtı demektir. Bu güne kadar ailenize yansıtmadığınız sinirinizi bu süreçte sertçe dile getirebilirsiniz. Ebeveynleriniz ile anlaşmakta zorluk çekebilirsiniz ya da anne babanız kendi arasında tartışır aile için anlaşmazlıklar iletişimde zorluk yaşayabileceğiniz bir dönem. Yine ebeveynlerden birinin sağlık konusu gündeme gelebilir. Retro bitmeden aileden birinin ameliyat olması gerekebilir doktora danışın ve acil bir durum yoksa ertelemeye çalışın.
Bütünün hayrına olması dileği ile.
Sevil Özay Akpınar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir