2024 Burç Yorumları Yükselen Başak ve Başak Burcu - Kadınlar Güzeldir
AstrolojiGünlük Gökyüzü Yorumları

2024 Burç Yorumları Yükselen Başak ve Başak Burcu

YÜKSELEN BAŞAK ve BAŞAKLAR:

2024 yılında, seyahatler, eğitimler, yurtdışı bağlantılar, akademik çalışmalar veya parasal konular gündeminde olabilir.

Mayıs ayından itibaren Jüpiter, yükseleninize kare açı yapmaya başlayacak. Kariyer, iş ve statünüzle ilgili konularda yoğun çalışmanız gerekiyor.
Çabalarsanız, karşılığını alacağınız, bir yıl..

Ağustos ayında yönetici gezegeniniz olan Merkür, Retro hareketine başlıyor. Kendi istekleriniz ve işlerinizle ilgili yarım kalmış konuları tamamlayabilirsiniz.

Eylül ayındaki Balık AY TUTULMASI, tam sizin 7. Evinizde olacağından; evlilik, eş, ortaklık, ilişkiler, danışmanlık aldığımız kişiler, açık düşmanlıklar, sağlığınız ve davalarla ilgili konuları gündeme getirecektir.

Satürn transiti ve Tutulmalar bu konuların etkilerini, 2025 yılında da hayatınıza getirecektir.

6 Aralık- 24 Şubat arasında gerçekleşecek olan MARS Retrosu, bazı kişilerle ilişkilerinizi bozabilir. Gerginlikler yaratabilir.
Aralık ayına kadar işlerinizi halledin veya Mart 2025’den itibaren yeni başlangıçlara yönelin veya imzalar atın.

Plüto’nun Kova Burcu  yolculuğundaki etkileriniz, günlük çalışma hayatı, beraber çalıştığınız kişiler, kiracılar veya kira konuları, sağlığınız ve evcil hayvanlarınız olacaktır. Önünüzdeki 20 yol boyunca, bu konularla ilgili bakış açınız değişecektir. Yeni kararlar ve yeni başlangıçlar…

2024 yılı, güzelliklerle gelsin.🍀

İnstagram : astrocupidoo

Astrolog Füsun ADIYAMAN

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir