2024 Burç Yorumları Yükselen Teraziler ve Terazi Burcu - Kadınlar Güzeldir
AstrolojiGünlük Gökyüzü Yorumları

2024 Burç Yorumları Yükselen Teraziler ve Terazi Burcu

YÜKSELEN TERAZi ve TERAZİLER:

2023 yılının ardından, sizleri daha güzel bir yıl bekliyor.
Nisan ayındaki parasal gelişmeler, önemli olacak.

Mayıs ayında, bolluk gezegenimiz Jüpiter’in İkizler  burcundaki yolculuğu 2025 ortalarına kadar sürecek. Özellikle yükselen burcu Terazi olanlar adına, bu süreçte şans ve fırsatlar sizden yana olacak. Kendi istekleriniz, ilişkileriniz ve yeni başlangıçlar yapabilmeniz için destekleyici adımlar atabileceksiniz. Natal haritanızın vaadine göre tüm Teraziler, güzel girişimler yapabilirsiniz.

Eğitimler, ticaret, iletişim, seyahatler, akademik çalışmalar, yurtdışı bağlantılı işler, sosyal medya, ve hukuksal konularda yolunuz açık olacak. Kardeşler, kuzenler, yakın akrabalar veya komşularla ilgili konularda gündeme gelebilir.

Eylül ayındaki Balık  AY TUTULMASI, günlük çalışma hayatı, beraber çalıştığın kişiler, kiracılar veya kira konuları ile evcil hayvanlarınla ilgili olabilir. Sağlığına ve sağlıkla ilgili durumlara da dikkat etmelisiniz. Bu konular 2024 sonbaharından, 2026 ortalarına kadar hayatınızda önemli olacaktır.

Plüto’nun Kova Burcundaki  yolculuğu, aşk hayatı, flörtler, çocuklarınızla ilgili gelişmeler, bebek beklentileri, yatırımlar, borsa, kariyerden gelen kazanç, yeni kariyer hamleleri, sosyal çevreniz, Arkadaşlarınız, yeni gruplar, yetenekleriniz veya yaratıcılık gerektiren konuları, önümüzdeki 20 yıl boyunca gündeminizde tutacaktır. Bu konularda yeni bakış açıları geliştirebilirsiniz. Yeni grupların, derneklerin içine girebilir veya bazı kişiler veya Arkadaşlarınızı arkanızda bırakabilirsiniz. Natal Haritanızın vaadine göre 20 yıllık süreçte sizler için güzel gelişmeler söz konusu…
Kariyerden elde edilen kazançla veya hayallerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

6 Aralık 2024- 24 Şubat 2025 aralığında gerçekleşecek olan MARS Retrosu, yeni başlangıç yapmak için uygun değil.
Ya Aralık ayına kadar işlerinizi bitirin yada 2025 Mart ayını bekleyin.

Sevgili Terazi’ler, güzelliklerle dolu bir 2024 diliyorum.

İnstagram : astrocupidoo

Astrolog Füsun ADIYAMAN

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir