2024 Burç Yorumları Yükselen Yay Burçları ve Yay Burcu - Kadınlar Güzeldir
AstrolojiGünlük Gökyüzü Yorumları

2024 Burç Yorumları Yükselen Yay Burçları ve Yay Burcu

YÜKSELEN YAYLAR ve YAYLAR:

Nisan 2024’le beraber çalışma hayatı, beraber çalıştığınız kişiler, sağlığınız, kira ve kiracılar ile ilgili konularda olumlu gelişmeler elde etmeye başlayacaksınız.

Bu yıl iş hayatında yol kat edeceksiniz.

Mayıs ayından itibaren bolluk gezegenimiz Jüpiter, İkizler burcunda Mayıs 2025’e kadar 1 yıllığına yolculuk yapacak. Sizin karşıt burcunuzdaki bu yolculuk, bazı konularda mücadele etmenizi gerektirebilir.

Yükseleni Yay olanlar için evlilik, eş, ortaklıklarla ilgili gündemleri hayatınıza getirebilir. Danışmanlık aldığınız kişiler, davalar veya açık düşmanlıklar da önem taşımaktadır.

Yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da var olan partnerinizle olan konuları masaya yatırabilirsiniz. Natal haritanızın vaadine göre olaylar ortaya çıkacaktır.

18 Eylül’de gerçekleşecek BALIK AY TUTULMASI, sizler için yine önemli olacak. Aile, yuva, kökler, atalar, gayrimenkuller, taşınmaz mallar, alım- satım işleri, ev veya şehir değişikliği, taşınma, dekorasyon, kariyer ve toplumdaki statünüz ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Bu gündemler, 2025 yılı boyunca hayatınızın önemli başlıkları da olacaktır.

O nedenle 2024 Sonbaharındaki gelişmeleri iyi takip edin.
Mücadele etmeniz gerekiyor ki 2026 yılının olumlu gelişmelerine kapıyı açabilin.

27 Kasım- 16 Aralık arasındaki Merkür Retrosu, Yay burcunda ♐️ olacağı için bazı işler ve sorumluluklarda gecikme ve engeller yaratabilir. Daha içe kapalı olup, iletişimini zorlayabilir. Sağlığa da bu süreçte dikkat edilmeli…

Sevgili Yaylar, her ne kadar mücadele etmek zorunda kalsanız da, bilin ki çok güzel yıllara hazırlık yapıyorsunuz.

O halde diliyorum ki, 2024 hepinize sağlık ve huzur getirsin.🍀

İnstagram : astrocupidoo

Astrolog Füsun ADIYAMAN

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir