2024 Burç Yorumları Yükselen Kovalar ve Kova Burcu - Kadınlar Güzeldir
AstrolojiGünlük Gökyüzü Yorumları

2024 Burç Yorumları Yükselen Kovalar ve Kova Burcu

YÜKSELEN KOVA ve KOVALAR:

Sevgili Kova’lar, yıl boyunca kardeşler, kuzenler, yeğenler, yakın akrabalar veya komşularınızla ilgili gündemleriniz olacak. Ayrıca, eğitim, iletişim, sosyal medya, tanıtım, yayıncılık, ticaret, araç alım- satımı da hayatınızın içinde…
Nisan ayında aile, yuva, ebeveynler, gayrimenkuller, taşınmaz mallar, taşınma, şehir veya ülke değişikliği, kariyer, statünüz veya dekorasyon işleri de gündeminize giriyor.

Yoğun ve mücadele gerektiren 2024 yılının Mayıs ayından itibaren 2025 Mayıs ayına kadar geçecek 1 yıl içinde şans ve fırsatlar önünüze gelecek.
Bolluk gezegenimiz Jüpiter’in İkizler burcuna geçmesi ile 1 yıl içindeki yolculuğunda, sizin yükseleninize üçgen açı yapacaktır. Kendi isteklerinizi ve ilişkilerinizi yoluna koyma zamanı…

Yatırımlar, borsa, Aşk hayatı, ilişkiler, çocuklarınız, hobiler ve yaratıcılık gerektiren konular, sosyal çevreniz, Arkadaşlarınız, yeni gruplar ve kariyerden gelen kazancınız ile ilgili gelen gelişmeler yüzünüzü güldürecek.
Hayallerinizi hayata geçirmeye hazır olun…

Yükselen burcu Kova olan biri olarak, ben heyecanla Mayıs ayını ve devamındaki 1 senelik süreci bekliyorum.
Evet Kova burçları hayatlarımızda gerçekten önemli dönüşümler olacak.

10 Ocak – Kasım 2024 aralığında dönüşüm gezegenimiz Plüto, bizlerin burcuna geçecek. Bir kaç ay Oğlak burcunda Retro hareket etse de yine 2025 yılından itibaren 20 yıllığına KOVA burcunda yol alacak.

20 yıl içinde çok yavaş yavaş dönüşeceğiz. Natal haritamızın vaadine göre çok yavaş yavaş olsa da, hayata ve olaylara bakışımız değişecek. Tüm koşullarımız ve bizler dönüşeceğiz.

Bilin ki Plüto’dan kaçamayız, en doğrusu uyum sağlamayı öğrenmek, dayanıklı ve güçlü kalabilmektir.
Yenilikleri severim, sizler de sevin…

Gelelim Eylül ayındaki Balık AY TUTULMASINA, hayatımızdaki finansal krizleri ve yatırımlarımızı tetikleyebilir. 2024 yılının Sonbahar aylarındaki gelişmeler, 2025 yılımızı da etkileyeceği için dikkatli harcama yapmalıyız.

6 Aralık 2024- 24 Şubat 2025 aralığında gerçekleşecek olan MARS Retrosu, evlilik, eş, ilişkiler, ortaklık ve dava konularında zorlayabilir.
2024, hepimiz adına Plütonik yeni yaşam döngümüzün ilk yılı…

Tırtıldan, kelebeğe dönüşme süreci…💃

 

İnstagram : astrocupidoo

Astrolog Füsun ADIYAMAN

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir