2022 Gökyüzü Yorumu - Kadınlar Güzeldir
AstrolojiGünlük Gökyüzü Yorumları

2022 Gökyüzü Yorumu

MERHABA
Gökyüzünde ciddi bir oğlak vurgusu var. Gökyüzü enerjisi olarak bu dönem natal haritalarımızda oğlak burcunun bulunduğu ev konularında sorumluluk almaya disiplinli ve gerçekçi davranmaya başarılı olmaya yatkın ve istekli olacağız. Çünkü oğlak burcunun olduğu ev konularında şans olmaz çalışırsan sorumluluk alırsan başarırsın ve bu durum bize çok normal gelir.
Oğlak en zor şartların koşulların en zor konuların olduğu burçtur dolayısı ile oğlak burcunun bulunduğu evde zor şartlar ve koşullar altında olduğu için o ev konularında sorumluluk almamız ve çok çalışıp çabalamamız gerekiyor.
Örneğin 1 evi yani yükseleni Oğlak olanlar ciddi görünümlü olurlar hayatı da ciddiye alırlar ve çok rahat sorumluluk alırlar ne kadar zor olursa olsun sorumluluklarından kaçmazlar. Şans ve fırsatlar ASC oğlaklar çok kolay gelmez ancak çok çalışarak sabırla azimle kendi şanslarını kendi fırsatlarını kendileri yaratır.
2 evi oğlak olanlar para kazanmak ile ilgili çok rahat sorumluluk alırlar ve para kazanmak için çok çalışırlar. Bu da onlara kazandıkları paranın kıymetini bilmelerini sağlar. Öyle har vurup harman savurmazlar. Mars 2 eve gelse bile onlara çok para harcatmaz ama ekmeğini taştan çıkarmalarını sağlar.
Bu şekilde natal haritanızda oğlak burcunun bulunduğu ev konularına bakarak nerede sorumluluk almanız nerede çok çalışmanız gerektiğini bulabilirsiniz. Zira o ev konularında fırsatlar çok ayağınıza gelmeyecektir. Ama balık burcunda transit yapan Jüpiter oğlaklara Mayıs ayına kadar fırsat sunacak.
Hadi o zaman oğlak burcunun bulunduğu ev konularında hele birde gezegenleriniz varsa elinizi taşın altına koyun gökyüzü bu ara çabalayan herkese hak ettiğini verecek. Aldığınız her sorumlulukta sonunda hayatınızda kalıcılığa neden olacak.
Bütünün hayrına olması dileği ile.
Sevil Özay Akpınar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir