Gökyüzü Alev Alev Astrolog Füsun ADIYAMAN - Kadınlar Güzeldir
Astroloji

Gökyüzü Alev Alev Astrolog Füsun ADIYAMAN

GÖKYÜZÜ ALEV ALEV:🔥

Sevgili Ay, Boğa burcundaki yolculuğuna sabahın erken saatlerinde başlıyor. İstikrarı korumak ve sağlamlık arayışımız oldukça zorlanacak gibi… Öfkeli Mars, yaralı Kiron’la yaptığı 45lik açı ile dürtüsel davranmamızı sağlıyor. Risk isteği baskın olduğundan doğru olmayan kararlar alabiliriz. Değerler, inançlar ve ahlak konularında sorunlar yaşayabiliriz. Sevgili Ay, çılgın Uranüs’le elele tutuşunca; vizyoner olduğumuz kadar sıradışı ve abartılı olacağız. Duygusal patlamalar, öngörülemez çıkışlar ve kuralsızlık diz boyu…

Yılın en sarsıcı açısı da devreye girince, artık GÖKYÜZÜ Alev Alev… Tutucu Satürn ile Devrimci Uranüs arasındaki kare açı bakalım nelere gebe??? Bugün olayların başlangıç aşamasını hissederken, 15 Haziran’da olaylar gelişecek, büyüyecek ve 24 Aralık’ta ise son vuruşu yapacak. Anlayacağınız 3’lü etkisi yıl içine yayılan bir enerjiden bahsediyorum. Satürn gelenekçi yanımız iken, Uranüs yenilik, özgürlük ve kalıpları kırmak isteyen yanımızdır.

Hem bireysel hem de toplumsal alanlarda uyanış süreci… Aile ve çocuk kavramları, değerler, finansal konular, konfor alanımız, etik kurallar, kariyer hedefleri… Köhnemiş zihniyetler ile yenilikçi ve devrimci unsurlar karşı karşıya gelecek.2020 yılı ile başlayan değişim rüzgarları, yavaş yavaş insan hareketlerine doğru esmeye başlıyor.

Otoritenin ezici gücü ile radikal fikirlerin çatışmasını ancak akıl ve bilgi ile çözebiliriz. Gökyüzündeki Yangın, Yeryüzüne Neler yapmaz ki?

İnstagram : astrocupidoo

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir