Yengeç Burcu Yeniayı - Kadınlar Güzeldir
Astroloji

Yengeç Burcu Yeniayı

Yengeç burcunun 28 derecesinde bir yeni ay oluşacak. Bir buçuk yıldır tutulma içermeyen ilk yengeç yeniayı. Yeni ayın Satürne tam karşıtlığı var. Yengeç teması aslında bizim güvende olma arayışımızı, içsel duygusal korkularımızı, özel hayatımızı, ailemizi, geçmişimiz ile ilgili konuları anlatır.

Yengecin kendini dış dünyaya karşı koruma altına aldığı kalın bir kabuğu vardır ve korkularımız sebebiyle duygusal açıdan güvende olmak için biz bu kabuğun iç dünyasında kalmayı tercih ederiz. Satürn işin içine dahil olduğunda korku, endişe ve sorumluluk yükler. Yeniay haritasında Satürn 12 evde. Bilinç altında geçmişe ait oluşturduğumuz kalıplaşmış korkularımızı gün yüzüne çıkarıyor karamsar olmamıza neden olabilir.

12 evdeki Satürn kayıplarımızla da ilgilidir kaybettiklerine rağmen yeni başlangıçlar yapabilirsin demekte. Karşıt açı zıtlaşmayı ikilemi beraberinde getirir Satürn bize yapamazsın korkusu verecek Satürn oğlakta iş kariyer konularında yeniden bir sistem kurarken iş yerinde veya ailedeki otorite figürlerinin muhalefetiyle engelleriyle karşılaşabiliriz. Aynı fikirde olmayacağız.

2020 retro gezegenlerin yoğunluğu sebebiyle bizi sürekli iç dünyamıza yönlendirdi. Ne istiyoruz ne yapacağız ne yapmalıyız gibi hep içimize döndük. Şimdi satürnün verdiği endişe ve korkuya rağmen içinde bulunduğumuz engelleri aşma sorumluluk alma zamanı. Tutulma sıfır derecede olmuştu yeni ay 28 derece enerjinin olgunlaştığı hatta sabırsızlık yarattığını gösteriyor. Ama adım atma konusunda hala tedirginlikler yaşamamız çok doğal. Zira ciddi bir yeniden yaratım sürecindeyiz. Jüpiter pluto kavuşumu nerelerde yapılanmamız değişim dönüşüm alanlarını gösteriyor.

Yeni ayın yükseleni Kova burcunda şans noktası ile kavuşumda kendimizi daha hümanist bireysel bir şekilde yeni bir tarz ile ortaya koymamız gerektiğini ama bunun onaylanmayacağını yine de bu şekilde hareket ettiğimizde şansın bizim yanımızda olduğunu gösteriyor. Merkür retrosu bitti artık kararlarımızı düşüncelerimizi hayata geçirme zamanı.

Merkür Alhena sabit yıldızıyla kavuşumda. Yapmaya uygulamaya yönelik misyon edindiğimiz konularda kararlılıkla yol aldığımızda başaracağımızı gösteriyor. Mars koç burcunda bize gerekli cesareti ve motivasyonu verecek ama sakin kalmakta zorlanmamıza da neden olacak. Ama Marsın Merkür ve Şironla karesi kararlarımızı hayata geçirirken anlık bir hevesle hareket edebileceğimizi sübjektif düşünerek duygusal olarak verdiğimiz kararlara gelen eleştirilere karşı kırıcı konuşmalar tartışmalar içine gireceğimizi gösteriyor. Yine Merkür Uranüs sekstili bizim farklı sürpriz kararlar alabileceğimizi gösteriyor ki Uranüs 3 evde düşünce şeklimizin değiştiğini daha orijinal yeni kararların düşüncelerin olacağını gösteriyor.

Jüpiter Neptün sekstili hayallerimiz için fırsatlar yaratırken Venüs Mars sekstili de riske girme kapasitemiz olduğunu yaratıcılığımızı gösterebileceğimiz fırsatlara açık olduğumuzu belirtiyor.

Yeni ay haritanın 6 evinde bize düzenimizi ve rutinimizi değiştirtecek. Şikayet ettiğimiz iş hayatımız, günlük düzenimiz konusunda yenilikler yapabileceğiz. İhmal ettiğimiz sağlığımızla ilgili girişimleri başlatabiliriz. Madem memnun değilsin düzenleme zamanı diyor. Düşüncelerin ve bilinç altı kalıplarını değiştir.

6 ev beslenmeyle de ilgili sağlıklı beslenmek diyete başlamak istiyorsan bunu şimdi yapabilirsin. Yine Merkür Alhena kavuşumu 6 evde kemikler özellikle ayaklarımız da ağrı yapabilir.

Yeni ay öncü bir burçta duygusal dürtüsel olarak harekete geçeceğiz. Korkularımıza yenik düşmeden engelleme kısıtlamaları aşacak cesaretimiz olacak. Karşımıza almamız gereken bize karşı muhalefet olanlar olacak engeller blokajları aşarak hayatımızda miyadını doldurmuş kişi kurum olay ilişkilerle ilgili gelişmeler yaşayacağız.

Bitişler, yeni başlangıçlar, yeni yapılanmalar olacaktır. Hayatımızda yeni bir düzen kurma aşamasındayız. Kısaca korkunun ecele faydası yok dedirtecek bir yeni ay enerjisi var.

Bütünün hayrına olması dileği ile.

Astrolog SEVİL ÖZAY

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir