Satürn Uranüs Karesi Yükselen Burçlara Etkileri - Kadınlar Güzeldir
Astroloji

Satürn Uranüs Karesi Yükselen Burçlara Etkileri

YÜKSELEN KOÇ BURCU

İçerisinde yer aldığınız ekip gruplar sosyal çevre birlikte iş yaptığınız kurum kişiler ve hayalleriniz idealleriniz ile ilgili bir yapılanmaya değişime giderek yetenekleriniz doğrultusunda para kazanma şeklinizde bir yenilenme söz konusu olabilir. Arkadaş çevrenizde değişime gidebilirsiniz ki zaten Satürn sağlam olmayan tüm arkadaşlarınızı önümüzdeki 3 yıl hayatınızdan çıkaracaktır. Gelecek ile ilgili İdeallerinizi hayallerinizi yapılandırmanız sorumluluk almanız ve ilerlediğiniz bu yolda yeni yol arkadaşları dostluklar kurmanız gerekiyor. Bazı arkadaşlarınız ile yollarınız ayrılacak. Bu hafta sakin kalın ve parasal hiçbir riske girmeyin kimseye borç vermeyin. Değişim rüzgarları para finansal konular üzerinden gelecektir. Satürn yükseleninize destek açısı veriyor. Artık cesaretiniz girişimciliğiniz ve liderlik özelliğiniz ile yeni hayallerin işlerin başlangıcına doğru gidiyorsunuz.

 

YÜKSELEN BOĞA BURCU

Uranüs 1 evinizde dışarıya yansıttığınız kimliğinizi kişiliğinizin değişimden geçtiği bir süreçtesiniz. Farklı yönlerinizi yeteneklerinizi keşfediyor ve kendinizi yeniden yapılandırıyorsunuz.

Uranüs ilişkileriniz üzerinde de etkisini gösterecek. Çünkü bugüne kadar ki bilindik değişmez duruşunuzdaki farklılık karşınızdaki insanların sizi anlamakta güçlük çekmesine neden oluyor. Satürn 10 evinizde kariyerinizde yeni bir yapılanmaya gidebilirsiniz. Değişime direnecek ilk yükselen boğalar olacak. 1 ve 10 evlerden etki alacakları için iş kariyer değişimi evlenme boşanma taşınma ebeveynler üzerinden etki alarak yeni hayat planlarını oluşturacak ciddi gündemleri olabilir. Satürn yükseleninize kare açıda direnmek bu sefer işinizi iyice zorlaştıracak sizin için zor biliyorum ama akışta kalmalı ve gelene eyvallah demeniz gereken zamandasınız.

 

YÜKSELEN İKİZLER BURCU

Uranüs 12 evlerinde kendi iradeleri hakimiyetleri dışında gelişecek olaylar belki hiç tahmin etmedikleri şok olacakları duyumlar alarak arkalarından çevrilenleri gizli düşmanlarını öğrenecekler.

9 evde Satürn transiti uzmanlaşacağınız konularda sizi eğitim almayı düşündürecektir. Hayata bakışınız vizyonunuz insanlara olan inancınız değişecek ve yeni bir sistem kurmanız gerekebilecek. Birçok ikizler yurt dışı konularına sıcak bakmaya başlayacak hatta yurt dışında yaşamaya karar verebilirler. Ticari hayatlarında ani gelişen fırsatlar yakalayabilirler. Davalar mahkemeler ile ilgili gündemleri olabilir. Satürn yükseleninize üçgen açıda sizi yeni yapılanmanızda destekliyor.

 

YÜKSELEN YENGEÇ BURCU

Uranüs 11 evinizde bundan sonraki hayat planınızda farklı insanlar farklı bir çevre ile devam edebilirsiniz. Satürn 8 evde ortaklaşa para kaynaklarında eşinizin ortağınızın ebeveynlerinizin parası ile ilgili artık bir sonlanma veya kısıtlama oluşabilir. Ana konunuz para 2 evinizdeki Aslan burcu ile yeteneklerinizi kullanarak para kazanıp sahneye çıkma zamanınız.

7 eviniz 3 yıldır çok zorlandı. Bu açı ile birçok yükselen yengeç ayrılma kararı verebilir. Uranüs yükseleninize gereken değişim için ani fırsatlar şanslar çıkaracaktır. Sübjektif düşünmeyi bırakarak krizlerin içerisindeki fırsatları görüp değerlendirmeniz gerekiyor. Kredi borç vergi nafaka miras bazı operasyon gerektiren sağlık konuları oluşabilir ki bunda acil bir durum yoksa ve doktorlarının önerileri doğrultusunda ertelemeye gidebilirler.

 

YÜKSELEN ASLAN BURCU

Uranüs 10 evinizde kariyerinizde statünüzde değişim zamanı ki Satürn 7 evinizde ilişkinizde sorumluluk almanız gereken zamanlar. Kısaca evlenebilirsiniz evliliğe gidecek bir ilişkiye başlayabilirsiniz terfi edebilirsiniz. Ama bu değişime sizde direnç gösterecek yükselen burçlardansınız egonuza yenilip bir şeyleri heba etmeyin.

Uranüs kare Satürn karşıt açıda sert etki alacaksınız. Ya tamam ya devam demeniz gereken bir ilişkiniz varsa şimdi zamanı geldi. Evli iseniz eşinizin partnerinizin hayatında oluşacak gelişmeler değişimler sizi de etkileyecek.

 

YÜKSELEN BAŞAK BURCU

Satürn 6 evinizde çalışma iş hayatınız birlikte çalıştığınız kişiler sağlığınız ile ilgili engeller bazı sıkıntılar oluşabilir. Ani işten ayrılma kararı alabilirsiniz ya da sürpriz bir şekilde yeni işe başlayabilirsiniz. İş ve işyeriniz ile ilgili sorunlar gündeme gelebilir.

Uranüs 9 evinizde davalar mahkemeler hukuki süreçler oluşabilir. İşten çıkarıldıysanız hakkınızı arayacaksınız. Sağlık söz konusu ise dikkatli olmanız gerekiyor. Ağır sporlardan diyetlerden bu ara uzak durun. Günlük hayatınızda karmaşa söz konusu. Evcil hayvanlarınıza da bu dönem dikkat edin. Eşinizin akrabaları ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Bazı yükselen başaklar eğitim almak veya çalışmak için yurt dışına gitme girişimlerinde bulunabilir.

 

YÜKSELEN TERAZİ BURCU

Yükselen teraziler flört etmeyi ilişkileri severler. Satürn 5 evinizde aşk hayatınızda artık gelir geçer flörtler ilişkiler değil ciddi sorumluluk almanızı gerektiren aşklar söz konusu. 5 eviniz de bu kadar gezegen yığılması varken aşık olabilirsiniz ve hiçbir şey eskisi gibi olmaz.

Çocuklarınız ile ilgili sorumluluklarınız artacağı zaman. Çocuklarınızın hayatında değişimler başlayacak ve konunun merkezinde siz olacaksınız onlara destek olmanız gerekecek. Uranüs 8 evinizde ortak para eviniz çocuklarınız ile ilgili sürpriz harcamalar parasal giderler oluşabilir. Eşinizin gelirinde istikrarsızlık ani değişken koşullar oluşabilir. Ayrıysanız nafaka velayet sorunları gündeme gelebilir.

 

YÜKSELEN AKREP BURCU

Yükselen akreplerin Satürn 4 evlerinde ev aile ebeveynler özellikle ailede yaşça büyük erkekler babanız yerleşim konuları ile ilgili değişimler kapıda ve siz bu değişim için şüphe edebilirsiniz. Çünkü kontrol edemediğiniz gelişmeler söz konusu. Uranüs 7 evlerinde ilişkiler partnerler devrede. Yine sert etki alıp değişime direnç gösterecek yükselenlerden birisi de sizsiniz. Satürn yükseleninize kare açı Uranüs karşıt açı yapıyor. Aile içi ilişkilerde birtakım sorunlar oluşabilir.

Yerleşim yerinizde değişim taşınma hatta Jüpiter 4 evinizde sürpriz bir şekilde ev sahibi olma şansı yakalayabilirsiniz. 7 evdeki Uranüs sizi beklemediğiniz bir şekilde evliliğe doğru götürüyor. Aman dikkat Uranüs’ün getirdiği evliliğe pek güven olmaz. Yine evli veya bir ilişkiniz varsa partnerin eşin hayatındaki değişimin sizin hayatınızda da değişim yaratması huzursuz edecek. Partneriniz aniden ayrılma kararı verebilir. Artık muhatap aldığınız sizin için önem arz eden insanların ne yapacağını kestiremediğinizden kontrolü elden kaçırdığınızdan dolayı değişim sizi sert etkileyecek gibi.

 

YÜKSELEN YAY BURCU

Satürn 3 evinizde kardeşleriniz kuzenleriniz kankalarınız çocukluk arkadaşlarınız komşularınız kısacası doğup büyüdüğünüz yakın çevreniz ile ilgili bazı sorunlar değişen koşullar gelişebilir sıkıntı problem yaşayabilirsiniz. Siz yükselen yaylar fazla iyimser tavırlarınız ile dobra dürüst konuşacağım derken kantarın topuzunu kaçırmamaya dikkat edin. Çevrenizi değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.

Uranüs 6 evinizde çalıştığınız ortamda iş yerinizde değişim yenilik söz konusu. İş yeriniz taşınabilir çalışma arkadaşlarınız çalıştığınız ortam değişebilir veya artık sabah 9 akşam 6 çalışma şartlarınız yerine serbest saatlerde çalışmaya başlayabilirsiniz günlük rutininizde değişim söz konusu. Sizin veya evinizde beslediğiniz evcil hayvanınızın Sağlığı ile ilgili ani gelişen olaylar pat diye gündeminize düşebilir. Ehliyetim var artık araba almak istiyorum diyebilirsiniz 2 evinizdeki Plutoyu unutmayın her kuruşunuzun değerini bilmeniz gerekiyor. (Bu son mesaj bana böyle söylüyorsun ama doğru olsa yazarsın diyen kızıma gelsin söyleyince dinlemiyor yazınca belki dinler J)

 

YÜKSELEN OĞLAK BURCU

Satürn 2 evinizde gündeminiz para. Siz yükselen oğlaklar çalışmayı çok seviyorsunuz burada sıkıntı yok ama önümüzdeki 3 yıl çok çalışıp az kazanabilirsiniz veya kazancınızı değerlendirmek için yatırım yapıp borç altına girebilirsiniz. Gelir gider dengenizi iyi planlamanız bütçenizi iyi yapmanız gerekiyor. Uzun bir süre ortak para kaynaklarından eşten aileden ortaklık yaptığınız kişilerden gelen para kesintiye uğrayabilir.

Uranüs 5 evinizde risk içeren her türlü şans oyunlarından spekülatif yatırımlardan borsadan cazip görünen yeni yatırım kaynaklarından uzak durun gerçekçiliğinizi kaybetmeyin. Hobilerinize çocuklarınıza ekstra para harcamanız gereken durumlar oluşabilir. Uzun süredir hayat sizi zor sınavlardan geçirdi artık kendi zevkinize para harcamak isteyebilirsiniz neyse ki pandemi var. 5 evinizdeki Uranüs sizden farklı yapıda konumda sıra dışı marjinal kişiler ile flört edebilirsiniz aşk hayatında değişim canlanma var. Yine devam eden aşk flört ilişkilerinizde ani kopmalar ayrılıklar olabilir.

 

YÜKSELEN KOVA BURCU

Bu değişim sürecinden asıl etkiyi siz yükselen kovalar alıyorsunuz. Hayatınızın neredeyse her alanında yeni yapılanma yeni kararlar söz konusu. Sertap Erener’in şarkısındaki gibi kendime yeni ben lazım sürecindesiniz. Dikkat etmeniz gereken konu ise siz çooookkkk çookkk uzun düşünürsünüz eyleme geçmeyi unutmayın fırsatları kaçırmayın.

Uranüs 4 evinizde ailede ani gelişen olaylar olabilir evinizi değiştirme taşınma hayatınıza tek başına devam etme kararı alabilirsiniz. Görünümünüzde imajınızda değişime gidebilir tarzınızı yenileyebilirsiniz.

Kariyeriniz evliliğiniz ilişkileriniz ile ilgili planlarınız değişebilir. Bilinç altınızda bugüne kadar bastırdığınız her şey patlayabilir.

 

YÜKSELEN BALIK BURCU

Satürn 12 evinizde sizi beklemediğiniz bir hayat alanından sıkıntıya sokabilir. Merkür de Retro eskiye dayanan gizli saklı olan konular görünür duyular hale gelecek. Arkanızdan söylenenleri duyabilirsiniz.

Fiziksel ve psikolojik sağlığınıza dikkat edin. Uranüs 3 evinizde iletişim evi yakın çevrenizden kardeşleriniz arkadaşlarınız kuzenleriniz ile ilgili sizi şaşırtacak haberler duyabilirsiniz. Trafikte yolculuklar da dikkatli olmanız gerekiyor.

 

Bütünün hayrına olması dileği ile

ASTROLOG SEVİL ÖZAY

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir