Yükselen yay burcu tutulma etkisi - Kadınlar Güzeldir
Astroloji

Yükselen yay burcu tutulma etkisi

YÜKSELEN YAY BURCU TUTULMA ETKİSİ

Yükselen Yay burçları tutulmayı 2/8 aksında yaşıyorlar. 2 ev kendi yeteneklerimizle kazandığımız kişisel gelirimiz yani kendi cebimiz, kendi paramız, öz değer duygumuzu anlatır. 8 ev ortaklaşa kazançlar evi, eşimin, ortağımın parası aileden gelen para, yani başkasının cebi, miras, kredi, nafaka, vergi gibi ödemeler, ökült, mistik konular, ameliyatlar gibi konuları anlatır. Şiron Mars kavuşumu 5 evlerinde.

Yükselen yaylar tutulma etkisini parasal konularda yaşayacaklar. Pluto uzun zamandır Satürn iki buçuk yıldır kişisel kazançlarını anlatan ikinci evlerinde. İki yıldır parasal konular gündemlerinde yeterince kazanamadıklarını veya kazançlarının emeklerinin karşılığı olmadığını ve bir türlü bütçelerini dengeleyemediklerini düşünüyorlar. Şiron 5 evlerinde kendilerini daha iyi hissetmek eğlenmek hayattan zevk almak için yayın ateş enerjisiyle kendileri aşırı harcamalar yaptılar nasıl olsa hallederim dediler maddi açıdan her sıkıştıklarında eşin ortakların ailenin parasından destek aldılar.

Aslında onlar hayata hep olumlu pozitif bakarlar düşünmeden yaptıkları harcamaların bütçelerinde oluşturduğu açığı kaparım diye düşündüler. Şimdi var olan borç, kredi vergi kredi kartı gibi konuları halletmeleri gereken zamandalar. Kişisel kazançları ile ilgili sorumluluk almaları gerekiyor. Satürn son kez retro hareketiyle ikinci evlerine geri döndü. Kişisel kazancını düzenlediler mi borçlarını ödediler mi diye kontrole geliyor. Aldıkları sorumluluk verdikleri mücadele doğrultusunda ödülünü verecek ama Satürn haritalarında inişe geçti bu ödül yükselen yayları tatmin etmeyebilir.

Uranüs 6 evlerinde çalışma evlerinde şimdikinden farklı bir alanda konuda çalışabilir çalışma hayatında yeniliğe gidip kazancını arttırabilirsin bu sayede borçlarınızı da ödeyebilirsiniz demekte. Parasal kazancınızla ilgili bir değişim söz konusu yeteneklerinizi gösterebileceğiniz bir işte daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz. Bu saye de öz değer duygunuzda gelişecektir.

Mars 5 evlerinde gündemleriyle ilgili riske girmek atılım yapmak isteyecekler lütfen başarabilirseniz daha gerçekçi düşünmeye çalışın biliyorum siz hep pollyannasınız ama hayat gerçeklerle devam ediyor.

Mars 5 evlerinde flörtler aşklar ile hızlı bir gündem oluşturabilir. Ayrıca çocuk sahibi yükselen yayların çocuklarıyla ilgili gündemleri de olabilir.

Şimdi Merkür retrosunu değerlendirip ne yapmak istediğinize karar verin ve bu kararınızı sorgulayın.

Bütünün hayrına olması dileği ile

Astrolog SEVİL ÖZAY

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir