Yükselen yengeç burcu tutulma etkisi - Kadınlar Güzeldir
Astroloji

Yükselen yengeç burcu tutulma etkisi

Yükselen yengeç burçları tutulmayı 1/7 aksında yaşayacaklar.1 ev kısaca bizi anlatır, kendimizi ifade ediş şeklimizi 7 ev ikili ilişkiler, evlilikler, açık düşmanlar, anlaşmalar evidir. Bizi tamamlayan kişileri anlatır. Şiron Mars kavuşumu 10 evlerinde.

Yükselen yengeçler tutulmayı köşe evlerinde yaşayacakları için bu tutulmadan en çok etkilenecek yükselenlerden olacaklar. Uzun zamandır 7 evlerindeki Pluto evlilik, ikili ilişkiler, ortaklıklar konularında zorlu deneyimler yaşadılar. Bazıları açıkça alenen savaş vermek durumunda kaldılar. Karşılarında ki kişilerle güç savaşlarına girecek olayların içinde kaldılar. Onlar kendilerini güvene almaya çalıştıkça sürekli aldıkları karşıt açıyla kendilerini gündemin ortasında buldular.

İki buçuk yıldır Satürn de 7 evlerine geçişiyle duygusal hassas yükselen yengeçlerimiz adeta canlarından bezdi. Bu tutulma ile ilişkilerinde bir tamamlanma sürecinde olacaklar ya sorunlarını çözüp yeni bir döneme girecekler ya da yollarını ayıracaklar. Bu sadece evlilik olmayacak belki ortaklıklarını da kapsayacak. Belki de tek başlarına yola devam edecekler.

Hayatlarında son 10 yıldır çok şey değişti. Bu tutulmayla eskiye tamamen veda edecekler.

Satürn retro hareketiyle son kez 7 evlerine girdi. Bu evlilik ortaklık senin hayatında ne kadar değerli önemli tüm zorluklara rağmen devam etmek istiyorsan elini taşın altına koy sorumluluk al ve çözüme ulaştır bitirmek istiyorsan da bununla yüzleşme zamanın geldi demekte.

İkili ilişkilerinde yaşadıkları onları toplum önünde bir miktar kötü hissetmelerine eski konumlarından daha farklı olarak güçsüz yetersiz kadere yenik düştüm gibi bir ruh haline sokmuş olabilir.

Uranüs 11 evlerinde daha farklı bir hayat amacın planın hayalin peşinden mi gitmek istiyorsun kendini daha ne kadere yenik düşmüş toplum önünde yetersiz hissedeceksin demekte.

Yükselen yengeçler aslında duyguları, aileleri, aidiyet duyguları söz konusu olduğunda onlardan beklenmedik şekilde büyük bir güçle kendilerini ortaya koyarlar. Şimdi Mars 10 evlerinde çık ve içindeki bu büyük gücü gösterme zamanı diyor.

Mars yükselenlerine de kare açı yapacak bir şekilde onları harekete geçirecek. Zira 7 evleri çok dolu natalda Satürnü kuvvetli yerleşimde olanlar bu sorunlarına çözüm bulacaklar Satürnü zor bir yerleşimde olanlar farklı yollar farklı kararlar verebilecek.

Satürn oğlakta kuvvetli çalışır. Sorumluluk alıp ilişkilerini ortaklıklarını kurtarmak adına mücadele ettilerse Satürn onlara evlilik ve ortaklıklarını çok daha sağlam bir hale getirerek ödülünü verecektir. Satürn haritalarında yükselişe geçti. Yapmaları gereken ya ortak bir paydada buluşmak ve daha sağlam bir ilişkiyle yollarına devam etmek ya da artık yeter deyip son noktayı koymak.

Evlilikleri duygu dünyaları yükselen yengeçler için çok önemlidir. Haritaları farklı bir şey söylemiyorsa ben ilişkilerine devam edeceklerini düşünüyorum. 1 evlerindeki retro Merkür son bir kez daha konuşun eskiyi kapayın demekte. Sonrasın da verdikleri kararı bir kez daha gözden geçirmek sorgulamak için 15 Temmuza kadar Merkür onlara zaman tanıyor.

Yengeç merkürü subjektif tek taraflı düşünmelerine sebebiyet verebilir objektif olarak sorgulamalarını tavsiye ederim.

Bütünün hayrına olması dileğiyle

Astrolog SEVİL ÖZAY

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir