Yükselen koç burcu tutulma etkisi - Kadınlar Güzeldir
Astroloji

Yükselen koç burcu tutulma etkisi

Yükselen Koç burçları tutulmayı 4/10 aksında yaşayacaklar.

4 ev ailemiz, köklerimiz, iç dünyamız evimiz 10 ev toplum önündeki imajımız, kariyerimiz ve bu hayatta ki kaderimizi nedir kaderimizi nasıl gerçekleştirebiliriz anlatır.

Şiron Mars kavuşumu 1. evlerinde.

Yükselen koçlar uzun yıllardır özellikle son iki yıldır çok fazla çalışıyorlar ve çalıştıklarının karşılığını alamadıklarını düşünüyorlar. Satürn onlara kariyerleri ve statüleriyle ilgili almaları gereken ciddi sorumluluklar getirdi. Tutulmanın etkisini de 10 ev konularıyla yaşayacaklar.

Tutulma köşe evlerinde gerçekleşeceği için kadersel etkiler yaşama potansiyeline sahipler. Yani artık yaşam yollarında kadersel etkiler yaşayacakları kararlar verip ellerini taşın altına sokacaklar.

Oğlak burcunda ki Pluto tam tepelerinde yıllardır kare açı yaparak onları sağlık kişilik olarak çok yordu şimdi Şiron da 1 evlerinde kendilerini yorgun bitkin hasta yetersiz gibi hissettiriyor.

Toplum önünde statüleriyle ilgili ciddi bir değişimin dönüşümün içindeler.

Son iki yıldır Satürnde buraya gelerek kariyerinde statünü arttırmak için ne kadar değiştin ne kadar çalıştın mücadele edip sorumluluk aldın neyi ne kadar dönüştürebildin şimdi sınav zamanı dedi. Bu onları yapmak istedikleri gitmek istedikleri alanlarla ilgili artık enerjileri güçleri kalmadığını düşündürebilir.

Çalıştım çalıştım sonuç beni tatmin etmiyor ne kadar çalışırsam çalışayım istediğim kadar ilerleyemiyorum diye düşünmelerine sebep oldu. Belki iş yerlinden memnun değiller ve başka bir iş veya iş yeri hayalleri var. İster çalışsınlar ister çalışmasınlar artık hayatlarında onları mutlu etmeyen değiştirmek istedikleri farklı yolların arayışına girmek istiyorlar.

Aslında yükselen koçlar bunu çok rahat yapabilirler onlar riske girme atılım yapma konularında en aktif yükselendir rekabetten ve mücadeleden kaçmazlar ama yılların verdiği zorlu tecrübeler şironun onların üzerinde ki etkisi onların bir parça kendilerini yetersiz hissetmelerine yorgun düşmelerine sebep olmuştur olduğu yerde saymak yükselen koçların motivasyonlarının düşmesine öz güvenleriyle ilgili sıkıntı yaşamalarına neden oldu.

Şimdi karar verip eyleme geçme zamanı yükselen koçlar sabırsız bir yapıya sahiptir ama Merkür retrosunu değerlendirip ne yapmak istedikleri ile ilgili kararlarını son bir kez daha gözden geçirmeleri gerekiyor.

Mars 1 evlerinde enerjilerini kararlılıklarını arttıracak öz güvenlerini geri getirecek. Çok rahat harekete geçeceklerine inanıyorum. Bunu yaparken fevri davranmamaya özen göstermeleri gerek mars onlara bir parça sinirli ve agresif bir yapıya büründürecek. Satürn haritalarında tam tepe noktasında köşe ev dediğimiz 10 evde ödülü büyük olacaktır.

Uranüs ile yeteneklerini kullanarak farklı hayat yolları farklı iş kariyer hayat amaçları ile ilgili konularda şanslarını denediklerinde bununla ilgili parasal olarak da istedikleri sonucu alacaklardır özgüvenlerinin yanında öz değerleriyle ilgilide kendilerini çok daha iyi hissedeceklerdir.

Çalışma şartlarının doğrultusunda yerleşim yerleriyle ilgili değişimde söz konusu olabilecek. Satürn onlara ödülün büyüğünü verecektir.

Bütünün hayrına olması dileğiyle

Astrolog SEVİL ÖZAY

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir