Astrolog Özlem ŞEKEROĞLU'ndan Günlük Gökyüzü Yorumu(07.05.2020) - Kadınlar Güzeldir
Astrolog Özlem Şekeroğlu Burç Yorumları

Astrolog Özlem ŞEKEROĞLU’ndan Günlük Gökyüzü Yorumu(07.05.2020)

7 Mayıs Perşembe – AKREP BURCUNDA DOLUNAY:

AY bugün gün boyunca AKREP burcunda ilerliyor olacağı için derin, ihtiraslı, yoğun, tutkulu duygu durumları içinde olabiliriz.

AY-GÜNEŞ karşıtlığı ile birlikte öğle saatlerinde tam olarak kesinleşmiş olacak olan AKREP DOLUNAYI’nın etkilerini aslında sadece öğle saatlerinde değil gün boyunca hissediyor olacağız. Kendimizi gergin ve huzursuz hissedebiliriz; duygusal hassasiyetlerimiz tavan yapabilir. İş, meslek konularında veya otorite figürleriyle ilgili engeller ve zorluklar yaşanabilir. Hayatımızdaki önemli erkek figürleriyle de zıtlaşıp inatlaşabiliriz, aman DİKKAT!

Günün ikinci yarısında AY-NEPTÜN üçgeni atmosferi nispeten yumuşatacaktır. Manevi duygular, ilham ve yaratıcılık kanallarımız açılacaktır. Sanatla veya inançlarla ilgili olarak bu saatleri değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Akşam saatlerinde iletişimler sertleşebilir. Konuşup görüşeceğimiz kişlerle fikir ayrılıkları ve tartışmaları söz konusu olabilir. Bu saatlere herhangi bir toplantı, ders, eğitim, seminer, alışveriş, ticaret, medya benzeri işlerinizi koymamanızı öneririm.

Gün boyu devrede olacak MERKÜR-NEPTÜN arasındaki olumlu etkileşimin her şeye rağmen günün diğer sert açılarını ve DOLUNAY’ın duygusal ve tepkisel etkilerini yumuşatıp nispeten bizi destekleyeceği  kanaatindeyim. Bunlar en fazla ilham ve yaratıcılıkla, yardımlaşma ve maneviyatla ilgili alanlarda çalışacaktır.

Güzel bir gün olmasını dilerim.

Sevgilerimle.

Astrolog Özlem Şekeroğlu

@astrologozlemsekeroglu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir