Astrolog Duygu Kök: Haftalık Burç Yorumları 04-10 Mayıs 2020 - Kadınlar Güzeldir
Astrolog Duygu Kök Haftalık Burç Yorumları

Astrolog Duygu Kök: Haftalık Burç Yorumları 04-10 Mayıs 2020

Astrolog Duygu Kök

Selam! Dolu dolu, epey hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz.

Yarın sabah körü Venüs ve Neptün kare açı yaparak zaten ilişkilere ve parasal konulara dair bulanık olan kafamızı iyice bulandırırken (bu hepimiz için geçerli). 5 Mayıs Salı günü ay düğümleri burç değiştirerek İkizler – Yay eksenine geçiyor.

Perşembe günü de malumunuz, gökyüzünde Akrep burcunda bir dolunay olacak ❤

Yükselen burçlarınıza göre yorumları aşağıda okuyabilirsiniz: 

Yükselen Koç:

Ay düğümleri, burç değiştirirken kuzey ay düğümü sizin yakın çevre, kardeşler, yakın yerlere yolculuklar, eğitim, ticaret ve komşularınızı temsil eden 3. evinize geçiyor.

Önümüzdeki bir buçuk yıllık dönemde uzak yerlerden yüksek öğrenimden, ithalat ihracat gibi işlerden ziyade kendi bölgenizde, kendi yakınlarınızla iş birliği yapmanız, kendi çevrenizde daha fazla vakit geçirmeniz beklenebilir.

Akrep burcundaki dolunay sizin miras, eşten/ortaktan gelen kaynaklar, krediler alanınızda gerçekleşecek.  23 Nisan’daki yeni ayda bu alanlarda yapmış olduğunuz girişimler varsa meyvelerini toplayabilirsiniz.

Pazartesi – Salı günleri evliyseniz eşiniz, ortaklı iş yapıyorsanız ortağınızla ilgili konular ön plana çıkarken. Çarşamba – Perşembe günleri krediler, başkalarının kaynakları, iç dünyanız, ödemeler alanınıza tüm dikkatiniz kayacak.

Cuma – Cumartesi günleri ise uzak yerler, varsa yurt dışı ile ilişkileriniz, yayıncılık, yüksek öğrenim gibi konularla ilgilenirken haftanın son günü ise çalışıyorsanız iş hayatınıza, kariyerinize kafa yoracaksınız gibi görünüyor ❤️ 

Yükselen Boğa: 

Ay düğümleri burç değiştirirken kuzey ay düğümü sizin maddi kaynaklarınızı temsil eden 2. evinize geçiyor.

Önümüzdeki bir buçuk yıllık dönemde eşten, mirastan, ortaktan, kredilerden vb. kaynaklardan gelecek maddi beklentilerden ziyade kendi maddi varlığınızla daha fazla ilgilenmeniz, kendi parasal kaynaklarınızı nasıl arttırırım sorusuna cevap aramanız beklenebilir.

Akrep burcundaki dolunay sizin evlilik, ilişkiler, ortaklıklar alanınızda gerçekleşecek.  23 Nisan’daki yeniayda bu alanlarda yapmış olduğunuz girişimler, aldığınız yeni kararlar varsa bu dolunay ile meyvelerini toplayabilirsiniz.

Pazartesi – Salı günleri çalışıyorsanız çalıştığınız yer, kişiler, sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular ön plana çıkarken Çarşamba – Perşembe günleri evliyseniz eşiniz, ortaklı iş yapıyorsanız ortağınıza tüm dikkatiniz kayacak.

Cuma – Cumartesi günleri ise krediler, başkalarından gelecek maddi kaynaklar, miras, nafaka gibi konularla ilgilenirken haftanın son günü ise yurt dışı işlere, yüksek öğrenim, yayıncılık gibi konulara kafa yoracaksınız gibi görünüyor ❤️ 


Yükselen İkizler: 

Ay düğümleri burç değiştirirken kuzey ay düğümü artık sizin burcunuza geçiyor.

Önümüzdeki bir buçuk yıllık dönemde çok daha fazla kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilir, belki dış görünüşünüzü değiştirebilir, her şeyden ve herkesten önce “ben” demeniz beklenebilir.

Akrep burcundaki dolunay sizin çalışıyorsanız iş yeriniz ve diğer çalışanlarla ilişkiler, sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili alanınızda gerçekleşecek.  23 Nisan’daki yeni ayda bu alanlarda yapmış olduğunuz girişimler, aldığınız yeni kararlar varsa bu dolunay ile meyvelerini toplayabilirsiniz. Bu arada sağlığınıza da ekstra özen göstermeye çalışın.

Yeni bir diyete dolunay sonrası girebilir, sağlıkla ilgili yeni kararlarınızı uygulayabilirsiniz.

Pazartesi – Salı günleri aşk hayatınız, çocuklarınız ve hobilerinizle ilgili konular ön plana çıkarken. Çarşamba – Perşembe günleri sağlığınıza, çalıştığınız ortama, evcil hayvanlarınıza tüm dikkatiniz kayacak.

Cuma – Cumartesi günleri ise evliyseniz eşiniz, ortağınız ile ilgili konular gündeminize gelirken, haftanın son günü ise krediler, başkalarından gelebilecek maddi kaynaklar, miraslar, ödemeler vb. konulara kafa yoracaksınız gibi görünüyor ❤️ 

Yükselen Yengeç: 

Ay düğümleri burç değiştirirken kuzey ay düğümü sizin iç dünyanızı, gizli kapaklı işlerinizi, ruhsal sağlığınızı temsil eden 12. evinize geçiyor. Önümüzdeki bir buçuk yıllık dönemde biraz içe kapanabilir, daha fazla sağlığınızla, ruhsal sağlığınızla ilgilenebilirsiniz.

Ay düğümleri sizin burcunuzdayken başlattığınız işler üzerinde çok çalışıp kendinizi daha da geliştirmeniz de mümkün.

Akrep burcundaki dolunay sizin aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, hobilerinizle ilgili alanınızda gerçekleşecek. 23 Nisan’daki yeniayda bu alanlarda yapmış olduğunuz girişimler, aldığınız yeni kararlar varsa bu dolunay ile meyvelerini toplayabilirsiniz. Sürpriz bir bebek de yolda olabilir 🙂.

Pazartesi – Salı günleri evle ilgili konular, aile büyükleriniz vb. ön plana çıkarken Çarşamba – Perşembe günleri aşk hayatınıza, varsa çocuklarınıza, hobilerinize tüm dikkatiniz kayacak.

Cuma – Cumartesi günleri ise çalışıyorsanız iş ortamınız, çalışma arkadaşlarınız, sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminize gelirken, haftanın son günü ise evliyseniz eşinize, ortaklı iş yapıyorsanız ortağınıza kafa yoracaksınız gibi görünüyor ❤️ 

Yükselen Aslan: 

Ay düğümleri burç değiştirirken kuzey ay düğümü sizin arkadaşlarınızı, sosyal çevrenizi temsil eden 11. evinize geçiyor.

Önümüzdeki bir buçuk yıllık dönemde çok daha fazla sosyalleşebilir, yeni çevreler edinebilir. Belki arkadaşlarınız sayesinde elde edeceğiniz maddi girişimlerinizden sonuç alabilirsiniz.

Akrep burcundaki dolunay sizin ev, yuva, aile büyüklerinizle ilgili alanınızda gerçekleşecek. 23 Nisan’da bu alanlarda yapmış olduğunuz girişimler, aldığınız yeni kararlar varsa bu dolunay ile meyvelerini toplayabilirsiniz. Belki ev değiştirebilir, hayalinizdeki eve geçebilirsiniz.

Pazartesi – Salı günleri kardeşler, komşular, yakın çevre, online eğitim vb. konular ön plana çıkarken Çarşamba – Perşembe günleri evinize ve aile büyüklerinize tüm dikkatiniz kayacak.

Cuma – Cumartesi günleri ise aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, hobileriniz ile ilgili konular gündeminize gelirken, haftanın son günü ise çalışıyorsanız çalıştığınız ortam ve kişiler, sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konulara kafa yoracaksınız gibi görünüyor ❤️ 

Yükselen Başak: 

Ay düğümleri burç değiştirirken kuzey ay düğümü sizin kariyerinizi temsil eden 10. evinize geçiyor. Önümüzdeki bir buçuk yıllık dönemde kariyerinizle ilgili yeni atılımlar yapabilir, iş değiştirebilir, çok daha fazla ön plana çıkabilirsiniz.

Kariyer değişikliği yaparken ev değiştirmeniz de mümkün aslında…

Akrep burcundaki dolunay sizin komşular, kardeşler, yakın çevre, eğitim ilgili alanınızda gerçekleşecek.  23 Nisan’daki yeni ayda bu alanlarda yapmış olduğunuz girişimler, aldığınız yeni kararlar varsa bu dolunay ile meyvelerini toplayabilirsiniz.

Kafanıza koyduğunuz kariyerinize destek olacak yeni bir online eğitime başlayabilirsiniz belki…

Pazartesi – Salı günleri maddi konular ön plana çıkarken Çarşamba – Perşembe günleri kardeşler, komşular, eğitim, ticaret, yakın çevre gibi konulara tüm dikkatiniz kayacak.

Cuma – Cumartesi günleri ise ev, aile büyüklerinizle ilgili konular gündeminize gelirken, haftanın son günü ise aşk hayatınız, çocuklarınız, hobilerinizle ilgili konulara kafa yoracaksınız gibi görünüyor ❤️ 

Yükselen Terazi: 

Ay düğümleri burç değiştirirken kuzey ay düğümü sizin varsa yurtdışı ile ilişkilerinizi, ithalat ihracat, yüksek öğrenim, yayıncılık vb. konuları temsil eden 9. evinize geçiyor.

Önümüzdeki bir buçuk yıllık dönemde niyetiniz varsa ithalat ihracat işlerine ağırlık verebilir, belki yeni bir yabancı dil öğrenebilir, yüksek öğrenime başlayabilirsiniz.

Corona virüs olmasaydı çok daha fazla yurtdışına seyahat de edebilirsiniz derdim ancak virüs bitmeden maalesef zor görünüyor 😞 

Akrep burcundaki dolunay sizin maddi konularla ilgili alanınızda gerçekleşecek. 23 Nisan’daki yeni ayda bu alanlarda yapmış olduğunuz girişimler, aldığınız yeni kararlar varsa bu dolunay ile meyvelerini toplayabilirsiniz.

Belki başvurduğunuz krediniz sonuçlanır, ya da istediğiniz yeni müşterileri kazanabilirsiniz.

Pazartesi – Salı günleri ay burcunuzda sizi ön plana çıkartırken kendinizi keyifli hissedebilirsiniz. Çarşamba – Perşembe günleri ise maddi konulara tüm dikkatiniz kayacak.

Cuma Cumartesi günleri ise komşular, kardeşler, eğitimler, kısa yolculuklar vb. konular gündeminize gelirken, haftanın son günü ise evim de evim moduna girebilir, aile büyüklerinizle ilgilenebilirsiniz❤️ 

Yükselen Akrep: 

Ay düğümleri burç değiştirirken kuzey ay düğümü sizin başkalarından gelebilecek maddi kaynaklar, krediler miras, nafaka, ödemeler, vb. konuları temsil eden 8. evinize geçiyor.

Önümüzdeki bir buçuk yıllık dönemde bu konularla ilgili daha fazla ilgilenebilir, kendi kaynaklarınızdan ziyade eşin kaynaklarını yönetebilir, kredi vb. başvurularda bulunabilirsiniz, daha şanslı olacağınız neredeyse kesin 🙂 .

Burcunuzda gerçekleşecek dolunay, tamamen sizi ön plana çıkartıyor. 23 Nisan’daki yeni ayda başlattığınız girişimler, aldığınız yeni kararlar varsa bu dolunay ile meyvelerini toplayabilirsiniz.

Pazartesi – Salı günleri biraz ruhsal olarak kendinizi depresif hissedebilirsiniz, sağlığınıza ekstra dikkat etmenizi tavsiye edebilirim. (aslında bu tabii ki bütün burçlar için geçerli), Çarşamba – Perşembe günleri ise tamamen kendinizle ilgili konulara tüm dikkatiniz kayacak.

Cuma – Cumartesi günleri ise maddi konular gündeminize gelirken, haftanın son günü ise kardeşlerinizle, komşularınızla, belki yeni bir eğitimle ilgili konulara kafa yoracaksınız gibi görünüyor ❤️ 

Yükselen Yay: 

Ay düğümleri burç değiştirirken kuzey ay düğümü sizin evliyseniz eşinizi, ortaklı iş yapıyorsanız ortağınızı temsil eden 7. evinize geçiyor.

Önümüzdeki bir buçuk yıllık dönemde kendinizden fazla hayatınızdaki kişi ön plana çıkacak, keyfini sürecek gibi görünüyor 😄 …

Uzun süreli ilişkiniz varsa evlenebilir, yeni bir işe girişiyorsanız ortaklı harekete geçebilirsiniz, varsa davalarınızla ilgili de şans sizden yana olacaktır.

Akrep burcundaki dolunay sizin iç dünyanızı, ruhsal sağlığınızı, gizli kapaklı işlerinizi temsil eden 12. evinizde gerçekleşecek. 

Kendinizi biraz sıkıntılı hissedebilir, sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz bu dönemde, ya da gizli düşmanlıkları fark edersiniz, kendi gizli işleriniz ortaya dökülebilir. Her türlü dikkatli olmakta fayda var…

Pazartesi – Salı günleri arkadaşlarınız, sosyal çevrenizle ilgili konular ön plana çıkarken Çarşamba – Perşembe günleri iç dünyanız, gizli düşmanlıklar, kendi gizli tutmak istediğiniz işleriniz gibi konulara tüm dikkatiniz kayacak.

Cuma – Cumartesi günleri ise ay burcunuza geçip keyfinizi yerine getirirken, hayattan keyif alabileceksiniz. Haftanın son günü ise maddi konular, para kazanmak ile ilgili konulara kafa yoracaksınız gibi görünüyor ❤

Yükselen Oğlak: 

Ay düğümleri burç değiştirirken kuzey ay düğümü sizin çalışıyorsanız iş ortamınız, sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızı temsil eden 6. evinize geçiyor.

Önümüzdeki bir buçuk yıllık dönemde çalıştığınız ortam, diğer çalışanlarla ilişkileriniz, belki iş değişiklikleri gündeminize gelebilir, sağlıkla ilgili konularda yeni bir diyete, spora başlayabilir, belki yeni bir evcil hayvan hayatınıza katılabilir ❤️ 

Akrep burcundaki dolunay sizin arkadaşlarınızı, sosyal çevrenizi  temsil eden 11. evinizde gerçekleşecek. Bu aralar daha fazla sosyalleşebilir, 23 Nisan’da özellikle arkadaşlarınızla başlattığınız işleriniz, plan projeleriniz varsa sonuç alabilirsiniz.

Pazartesi – Salı günleri çalışıyorsanız kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkarken Çarşamba – Perşembe günleri yurt dışı, varsa ithalat ihracat projeleriniz, yüksek eğitim gibi konulara tüm dikkatiniz kayacak.

Cuma – Cumartesi günleri ise eşten, kredilerden, ortaklardan gelebilecek para kaynakları, nafaka, miras gibi konular gündeminizde olabilir. Haftanın son günü ise evliyseniz eşiniz, varsa ortağınız ile ilgili konulara kafa yoracaksınız gibi görünüyor ❤

Yükselen Kova: 

Ay düğümleri burç değiştirirken kuzey ay düğümü sizin aşk hayatınızı, çocukları, hobileri temsil eden 5. evinize geçiyor.

Önümüzdeki bir buçuk yıllık dönemde aşk hayatınız canlanırken belki yeni bir aşka yelken açabilir, çocuk niyetiniz varsa yeni bir bebek ailenize katılabilir, ya da yeni ve çok seveceğiniz bir hobiye başlayabilirsiniz ❤

Akrep burcundaki dolunay sizin kariyerinizi temsil eden 10. evinizde gerçekleşece., 23 Nisan’da kariyerle ilgili başlattığınız işleriniz, plan projeleriniz varsa sonuç alabilirsiniz.

Pazartesi – Salı günleri çalışıyorsanız yurtdışı işler, varsa ithalat ihracat projeleriniz, yayıncılık, yüksek öğrenim vb. ilgili konular ön plana çıkarken Çarşamba – Perşembe günleri kariyeriniz ile ilgili konulara tüm dikkatiniz kayacak.

Cuma – Cumartesi günleri ise arkadaşlarınızla iletişiminiz artarken sosyal çevreniz gündeminizde olabilir. Haftanın son günü ise biraz depresif hissedebilir, sağlığınıza dikkat etmek isteyebilirsiniz gibi görünüyor ❤

Yükselen Balık: 

Ay düğümleri burç değiştirirken kuzey ay düğümü sizin evinizi, aile büyüklerinizi temsil eden 4. evinize geçiyor.

Önümüzdeki bir buçuk yıllık dönemde daha fazla evde olabilir, evinizi yeniden dekore edebilir, belki hayalinizdeki evi satın alabilirsiniz, aile büyüklerinizden de destek göreceğiniz aşikar ❤

Akrep burcundaki dolunay sizin yurt dışı ile ilişkilerinizi, varsa ithalat ihracat, yayıncılık, yüksek öğrenim ile ilgili işlerinizi temsil eden 9. evinizde gerçekleşecek. 23 Nisan’da bu konular ile ilgili başlattığınız işleriniz, plan projeleriniz varsa sonuç alabilirsiniz.

Pazartesi – Salı günleri çalışıyorsanız miras, nafaka, başkalarından gelebilecek maddi kaynaklar, krediler vb. ilgili konular ön plana çıkarken, Çarşamba – Perşembe günleri yurt dışı, yüksek öğrenim, ithalat ihracat vb. konulara tüm dikkatiniz kayacak.

Cuma – Cumartesi günleri ise kariyeriniz gündeminizde olabilir. Haftanın son günü ise sosyal çevreniz, arkadaşlarınızla dolu dolu geçecek gibi görünüyor ❤

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir