Boğa Burcunda Yeniay(23 Nisan 2020) - Kadınlar Güzeldir
Astroloji

Boğa Burcunda Yeniay(23 Nisan 2020)

23 Nisan Perşembe günü TR saatiyle sabah 05:25’de BOĞA burcunun 3 derecesinde YENİAY meydana gelecek. Bu Yeniay’ın bize anlattıklarını gelin birlikte inceleyelim:Ankara ya göre çıkarılan haritadan Koç burcu yükseldiği için ÖNCÜ ve tek başına harekete geçme ile ilgili bir motivasyon var.

Yükselen Yoneticisi Mars Kova burcunda kolektif bilinçle ilgili umutlara ve verilen mücadeleye isaret etmektedir. Haritada eril enerji 7 disil enerji ise 8 puan olduğuna göre DİŞİL enerjinin gökyüzündeki hakimiyeti daha yüksek.

SABIT nitelikli yerleşimler de fazla. Buradan dışarıdan gelecek etkilere açık şekilde mevcut koşulların bir süre daha süreceğini düşünebiliriz. Tam Yükselen derecesinde Merkür var ve Yeniay’ın Yöneticisi Venüs ile olumlu açı yapıyor. MERKÜR VENÜS MARS 3 ü de birbirine iyicil etkiler yapmakta.

Cesaret veren iletişimler üzerinden kurulan  ilişkiler birbirini destekliyor. Akıl hızlı çalışıyor, iyimser ve umut verici fikirler üretiliyor. Bu girişten sonra biz ama asıl noktaya gelelim,  konumuz BOĞA YENİAYI olduğuna göre ona odaklanalim:

1) Boğa burcunun maddi ve fiziksel güven, konfor ve huzur arayan yönlerini yansıtacak. Sağlamcılık, mevcut koşulları korumaya yönelik davranışlar öne çıkacak. Demek ki bu Yeniay’da para ve ekonomik koşullara ilişkin vurgu var.

2) AY yüceldiği Burç olan BOĞA’da rahat bir konumda olacağı için AY doğasında temsil edilen tüm özellikler en rahat şekilde sergilenebilecek. AY’ın BOĞA ortamına uygun özelliklerini kısaca beden, vücut, sağlık, dişil enerji, yeme içme, bedensel haz ve keyifler şeklinde sıralayabiliriz.

3) AY yüceldiği burç olan BOĞA’nın en sevdiği derecesinde iken yani 3 derecesinde YENİAY meydana geleceği için, AY burada iki kere daha fazla güçlü ve rahat konumda olacak; adeta şereflenecek, buna bağlı olarak da doğasının tüm karakteristik yönlerini en yüksek performansta ortaya koymak için elinden gelen yapacak çünkü AY’a BOĞA’nın 3 derecesinde böyle bir ortam sağlanmış olacak.  

4) YENİAY derecesi ile Boğa’da bulunmakta olan URANÜS kavuşum yapacak. Demek ki bu YENİAY’a URANÜS doğasında bazı gelişmeler damga vuracak. URANÜS’ün doğasında sıradışılık, orjijinal, marjinal, spontan yani ani ve hiç beklenmeyen durumlar vardır. Aynı zamanda yenilikler, icatlar, keşifler, buluşlar, sürpriz olaylar da onun işidir. Öyleyse bu YENİAY’da ezberleri bozan, önceden öngörülememiş sürpriz gelişmeler beklenebilir. AY’ın BOĞA ortamında vurgu yaptığı bedensel rahatlık ve/veya sağlığın güvende olması temasına uygun şekilde yeni bir şeylerin bulunmasının müjdesi gelecek olabilir. İnşallah da öyle olur!!

5) SATÜRN’ün YENİAY derecesine ve URANÜS’e (haritanın 11. Evinden yani umutlar evinden) yapmakta olduğu kare açı işi biraz zorlaştırırken, konunun umut verici bir durumla ilgili olacağına da işaret ediyor. Evet, yeni sürpriz ve umut verici olumlu bir şeylerin haberi gelecek gibi ancak beraberinde bazı engeller, gecikmeler, sabır edilmesi gereken durumlar da olacağa benziyor. KOVA ve BOĞA arasında yani SABİT burçlarda oluşan bir kare olduğu için öyle hızlı bir akış beklememek gerekir. Sabır ve zamana yayılan bir mücadele döneminin işareti olduğu çok açık. Her ne sürpriz gelişme(ler) yaşanırsa yaşansın devamında önemli bir sabır süreci bize yine bekliyor olacak. 

6) URANÜS-MARS karesi: Yeniay derecesine doğrudan olmasa da KOVA burcundaki MARS’ın URANÜS’e de çok sıkı olmasa da bir kare açısı var. Bu da yine URANÜS’ü kışkırtarak zorlayan bir durum. Sabite bağlamış bazı konular epey bir sarsılacağa benziyor önümüzdeki 2 hafta içinde.

7) Her YENİAY’ı 2 hafta sonraki DOLUNAY ile beraber ele alıp değerlendirmek önemlidir. 7 Mayıs’ta AKREP burcunda bir SÜPER DOLUNAY yaşanacak. Demek ki bu DOLUNAY’da başlanacak sürpriz işler, atılacak sürpriz tohumlar 7 Mayıs’ta ilk geribildirimlerini ve meyvelerini vermeye başlayacak. 7 Mayıs’taki DOLUNAY haritası ülkemizi yoğun şekilde etkileyecek, çünkü TR’nin burcu AKREP ve haritasında önemli bir AKREP vurgusu var.

DOLUNAY ülkemizin Venüs’ü ile kavuşacak ve o tarihte henüz yeni İkizler’e geçmiş olacak olan KAD da ülkemizin 12. Evdeki AY’ı ile birleşecek. Bunlar halkımızın sağlığı, izole kalma durumları, hastanelerde tedavi görenler veya çalışmak zorunda olan sağlık ordumuzla ile ilgili olumlu gelişmelere işaret ediyor.

Buraya kadar yazdıklarımı özetlersem, bu YENİAY ve 2 hafta sonra yaşayacağımız DOLUNAY umut verici olumlu sürpriz gelişmelere işaret ediyor olsa da, bu yıl boyunca yaşanacak RETRO ve TUTULMALAR bağlamında (detaylara giremiyorum) bu lanet virüsle ilgili mücadelenin daha süreceğini yer yer nefes alsak da uzun soluklu bir sabır sürecinin bizi beklediğini söyleyebilirim. Umutlu ol, evde kal, sabır et !

Sevgilerimle,Ö.Ş.

@astrologozlemsekeroglu Astrolog Özlem Şekeroğlu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir