2020 Mayıs Ayı Yengeç Burcu Yorumu-Astrolog Işıl Nolan - Kadınlar Güzeldir
Astrolog Işıl Nolan Aylık Burç Yorumları

2020 Mayıs Ayı Yengeç Burcu Yorumu-Astrolog Işıl Nolan

Bu ay sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, bağlı bulunduğunuz gruplar ile olan ilişkileriniz ve gelecek planlarınız Güneş’in 21 Mayıs’a kadar Boğa burcunda hareket ediyor olması ve bu alanı tetikleyen dolunay ve yeniay nedeniyle çokça vurgu alıyor olacak.

7 Mayıs’ta Akrep burcunda bir dolunay meydana gelecek ve aşk ilişkilerinize, çocuklarınıza ve hobilerinize dikkat çekecek.

Dolunaylar bir tamamlanma ve sonuç alma enerjisi getirirler. Dolunayın size dost enerjide olması ve yönetici gezegeni Plüton’un Jüpiter ile olan kavuşum açısı ile beraber ilişkilerinizi olumlu bir şekilde daha ileri bir seviyeye dönüştürebilir. Yine bazı Yengeç burçları çocukları ile ilgili okulları hayatları vs. ya da bebek bekleyenler için olumlu haberler gelebilir. Merkür’ün Dolunay sırasında Güneş ile kavuşumda olması arkadaşlarınızdan haberler getirebilir ya da gelecek ile ilgili planlarınızı daha da netleştirebilir.

12 Mayıs’ta Merkür güçlü olduğu sizin burcunuz İkizler burcuna geçiş yapıyor.

Merkür, haritanızın 12. Evindeki seyahatinde iletişime kendinizi kapadığınızı, daha içinize döndüğünüzü, konsantrasyonunuzun biraz dağladığını gösteriyor. Bu süreçte aslında bağlayıcı kararlar almamakta fayda var. Ruhsal konulara yoğunlaşmak, meditasyon ve bilinç altı çalışmalarına yönelmek faydalı olacaktır. Merkür’ün transit Satürn’den aldığı olumlu enerji özellikle ruhsal konuları hayatınızda on plana çıkartırken, yakın çevreniz ve kardeşlerinizden aldığınız desteği de on plana koyuyor.

Ancak, 13 Mayıs’ta yine ayni bölgede bir Venüs retrosu başlıyor. Venüs, haritanızda hem arkadaşlarınız hem gelecek planlarınız hem de aileniz, kökleriniz ve aile büyükleriniz ile ilgili alanların temsilcisi. Demek ki, bu süreçte geçmişten gelen bir arkadaşınızdan haberler alabileceğiniz gibi ailenizi, köklerinizi ilgilendiren konularda bilmediğiniz, gizli olan olaylar gündeme gelebilir.

Eski fotoğraflar, eski eşyalar, geçmişi ilgilendiren olaylar tekrar su üstüne çıkabilir. Ayrıca gelecek planlarınız ile ilgili bazı gecikmeler ya da ertelenmelerle karşılaşabilirsiniz. Bu donemi, yeni bir şeye başlamak yerine ruhsal temizlik olarak kullanmanızda fayda var.

13 Mayıs’ta Mars dost burcunuz olan Balık burcuna giriyor ve bu size ekstra enerji, motivasyon olarak geri geliyor. Bu süreçte inançlarınız ve inandığınız felsefelerinizi yenileyebilirsiniz. Ufkunuzu genişletecek hayata karşı bakış açınızı yenileyecek ilimleri hayatınıza sokabilirsiniz. Ayrıca yurtdışı, yabancılar ile ilgili özellikle kariyerinizi ilgilendiren konular hızlanabilir. Mars’ın 13-14 Mayıs’ta İkizler burcundaki Merkür ile yapacağı kare enerji içsel çatışmalarınızı ve korkularınızı tetikleyebilir.

22 Mayıs’ta İkizler burcunun 2 derecesinde bir yeni ay gerçekleşecek. Yine, iç dünyanız ve bilinçaltınızı ilgilendiren konular, korkularınız ve gizli olaylar dikkat çekiyor olacak. Bu süreçte, meditasyon, ruhsal farkındalık arttırıcı aktiviteler ya da yoga gibi size dinginliğe çekecek sakin kalmanızı sağlayacak şeyleri hayatınıza katabilirsiniz. Yeni ayın Satürn’den destek alıyor olması ve yönetici gezegeni Merkür’ün ikizler burcundaki güçlü konumu, ruhsal yapınızı yenilemek, korkularınızdan arınmak ve yeni bakış açıkları kazanmak için size destekliyor olacak. Ancak, Merkür’ün retro Venüs ile kavuşum yapıyor olması yine de geçmiş ile ilgili özellikle aileniz ve arkadaşlarınızı ilgilendiren konuların bir sure daha sürüncemede kalacağını gösteriyor.

https://www.facebook.com/AstrologIsilNolan/

https://www.instagram.com/astrolog_isil_nolan/?hl=en

https://isilnolan.blogspot.com/

One thought on “2020 Mayıs Ayı Yengeç Burcu Yorumu-Astrolog Işıl Nolan

  • Burcu34

    Bu sıkıntılı günler ne zaman bitecek gibi gözüküyor ışıl hanim😑

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir