2020 Mayıs Ayı Yay Burcu Yorumu-Astrolog Işıl Nolan - Kadınlar Güzeldir
Astrolog Işıl Nolan Aylık Burç Yorumları

2020 Mayıs Ayı Yay Burcu Yorumu-Astrolog Işıl Nolan

Bu ay günlük rutininiz, çalışma sekliniz, çalışma arkadaşlarınız ve sağlığınızı ilgilendiren konular Güneşin 21 Mayıs’a kadar Boğa burcunda hareket ediyor olması ve bu alanı tetikleyen dolunay ve yeniay nedeniyle çokça vurgu alıyor olacak.

7 Mayıs’ta haritanızın 12. Evinde ve Akrep burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Dolunaylar bir tamamlanma ve sonuç alma enerjisi getirirler. İç dünyanız ve çalışma hayatinizin temposu arasında bir denge kurmak isteyebilirsiniz. Her zamankinden daha yoğun çalışıyor ve kendinize istediğiniz gibi zaman ayıramıyor olabilirsiniz bu da sizi depresif hissettiriyor olabilir. Bu dolunay ile birlikte daha çok ruhsal çalışmaları gündeminize taşıyabilirsiniz ve bu şekilde hissetmenizin kaynağını ortaya çıkartabilirsiniz. Ayrıca gizli olan bir konu ortaya çıkabilir ve sağlığınız ile ilgili bir konu gündeminize taşınabilir.

12 Mayıs’ta Merkür karşıt burcunuz olan İkizler burcuna giriş yapıyor.

Bu alan evliliğinizi, partnerinizi ve ortaklıklarınızı anlattığı için bu süreçte birçok fikir alışverişi yapıyor olabilirsiniz. Kova burcundaki Satürn’den aldığı destekle bazı Yay burçları için evlenmek için adim atmak isteyebilirler ancak 13 Mayıs’ta yine ayni alanda Venüs Retro hareketine başlayacağı için evlilik ya da ortaklık kurmak gibi önemli bir imzayı 25 Haziran sonrasına bırakmakta fayda var. Bazı Yay burçları Retro Venüs ile ilişkilerini yeniden değerlendirmek isteyebilir eski konuları tekrardan gündeme taşıyabilirsiniz. İlişkimde mutlu muyum gerçekten istediğim bu mu” sorusunu kendinize sorabilirsiniz. Ayrıca geçmişte sona ermiş is ortaklıklarınız ile ilgili yeni adımlar ya da var olan ortaklıklarınızı bitirmek ile ilgili kararlar alabilirsiniz.

13 Mayıs’ta Mars Balık burcuna giriş yapacak.

Bu alan aileniz, yuvanız, eviniz ve aile büyüklerinizi ilgilendirdiği için ve özellikle ikili ilişkilerinizi ilgilendiren alana stresli bir görünümde olduğu için bazı Yay burçları için aile hayatları ile ilgili koklu kararlar almak ve değişikliklere gitmek söz konusu olabilir. Mars’ın getirdiği agresyon enerjisi aile içinde bazı münakaşalara özellikle 13-14 Mayis civarında Merkür’le girdiği kare açıya ile iyice tetiklenebilir.

22 Haziran’da İkizler burcunun 2 derecesinde bir yeni ay gerçekleşecek.

İşte bu yeni ay ile beraber ilişkilerinize yeni bir boyut kazandırmak isteyebilirsiniz. Yeni ayin Kova burcundaki Satürn’den destek görüyor olması ve yöneticisi Merkür’ün de İkizler burcundaki güçlü konumu kararlarınızda net ve kesin olacağınızı gösteriyor. Ayrıca yeni ayin yönetici gezegeni Merkür’ün Retro Venüs ile kavuşumda oluyor olması geçmişten gelen bir ortağı ya da sevgiliyi tekrar hayatınıza sokabilir.

https://www.facebook.com/AstrologIsilNolan/

https://www.instagram.com/astrolog_isil_nolan/?hl=en

https://isilnolan.blogspot.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir