2020 Mayıs Ayı Oğlak Burcu Yorumu-Astrolog Işıl Nolan - Kadınlar Güzeldir
Astrolog Işıl Nolan Aylık Burç Yorumları

2020 Mayıs Ayı Oğlak Burcu Yorumu-Astrolog Işıl Nolan

Bu ay aşk hayatiniz, sevgi ihtiyacınız, tutkularınız, çocuklarınız, hobileriniz, eğlence ve zevkler ve egonuzu ilgilendiren konular Güneşin 21 Mayıs’a kadar dost burcunuz Boğa burcunda hareket ediyor olması ve bu alanı tetikleyen dolunay ve yeniay nedeniyle çokça vurgu alıyor olacak.

7 Mayıs’ta 11. Eviniz olan Akrep burcunda bir dolunay gerçekleşecek.

Bu dolunay size dost enerjide ve dolunayın yönetici gezegeni Plüton ise Jüpiter ile kavuşumda sizin burcunuzda bulunuyor. Yani bu süreçte grup çalışmaları içinde destek buluyorsunuz, bir suredir gündeminizi meşgul eden ve gelecek planlarınız ve umutlarınız ile ilgili konularda somut adımlar atıyorsunuz. Kendinizi hiç olmadığı kadar kuvvetli hissedebilirsiniz. İşleri yoluna koymak ve kendinizi göstermek bu dolunayın temaları olacak.

12 Mayıs’ta Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve günlük hayatinizi ve çalışma seklinizi oldukça hareketlendirecek.

Her zamankinden çok daha fazla çalışıp, ürettiklerinizi sunduğunuz ve emek harcadığınız bir donemdesiniz. Detaylara çok fazla kafa yorabilir ve kendinizi derin araştırmalar içinde bulabilirsiniz. Aşırı eleştirisel olmaktan ve detaylar içinde kaybolmaktan kaçınmakta fayda olabilir. Zira 13 Mayıs’ta yine İkizler burcunda ve bu alanda Venüs Retro yapmaya başlayacak. Öncelikle bu süreçte sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz, önceden yaşadığınız bir sağlık problem tekrarlayabilir. Bunun yani sıra beraber çalıştığınız kişiler özellikle kadın figürleri ile birtakım anlaşmazlıklar yasayabilirsiniz. Eski is arkadaşlarınız ya da eski patronunuzdan haberler alabilir belki eskiden başvurduğunuz bir is fırsatı kapınızı çalabilir.

13 Mayıs’ta Mars’ta Balık burcuna ilerleyecek ve iletişim trafiğinizi son derece yoğunlaştıracak.

Zihniniz aktif olarak çalışıyor birçok fikriniz olabilir. Eğitim, ticaret, pazarlama ile ilgili konular hız kazanıyor. Bu süreçte aceleci olmaktan, sert konuşmaktan zira 13-14 Mayis tarihlerinde Merkür ile de kare enerji aktif olacak, kaçınmak gerekir. Bu süreçte düşüncelerinizi ve ifade ediş seklinizi ne kadar sakin tutarsanız o kadar kazançlı çıkarsınız. Ayrıca yakın çevre ve kardeşlerle yaşanabilecek gerginliklere de dikkat.

22 Mayıs’ta İkizler burcunun 2 derecesinde günlük çalışma hayatnızın ve günlük rutininizin vurgu aldığı ve beraberinde yenilikleri ve yeni başlangıçları getiren bir yeni ay gerçekleşecek. Bu yeni ay aynı zamanda Satürn’den destek görmekte demek ki bu süreçte özellikle kariyeriniz ile ilgili sağlam temellere oturmak isteyeceğiniz yeni başlangıçlara adim atıyorsunuz. Yeni ayin yönetici gezegeni Merkür İkizler burcunda güçlü konumda olmasına rağmen Retro Venüs ile kavuşum yapması nedeniyle oluşabilecek bazı gecikmelere ve aksaklıklara hazırlıklı olmasınız. 25 Haziran’a kadar biraz sabır.

https://www.facebook.com/AstrologIsilNolan/

https://www.instagram.com/astrolog_isil_nolan/?hl=en

https://isilnolan.blogspot.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir