2020 Mayıs Ayı Akrep Burcu Yorumu-Astrolog Işıl Nolan - Kadınlar Güzeldir
Astrolog Işıl Nolan Aylık Burç Yorumları

2020 Mayıs Ayı Akrep Burcu Yorumu-Astrolog Işıl Nolan

Bu ay evliliğiniz, partneriniz ve ortaklıklarınız ile ilgili konular Güneşin 21 Mayıs’a kadar Boğa burcunda hareket ediyor olması ve bu alanı tetikleyen dolunay ve yeniay nedeniyle çokça vurgu alıyor olacak.

7 Mayıs’ta sizin burcunuz Akrep’te bir dolunay gerçekleşecek ve ilişkileriniz ile ilgili kararlarınızı somutlaştıracak ve bir sonuca bağlayacak.

Bu süreç ben – sen dengesini kurabilmeniz için çok önemli, ikili ilişkileriniz ile ilgili kararlar alırken karşı tarafın bakış açısını da düşünmelisiniz.

Dolunay’ın yönetici gezegeni Plüton Oğlak burcunda ve Jüpiter ile kavuşuyor ve size dost enerjide. Demek ki bu dolunay ile birlikte iletişim kurmanın önemi iyice vurgulanıyor. Her tulu yazılı ve sözlü iletişimi ilgilendiren konular, ticari anlaşmalarla ilgili tamamlanmalar ve sonuç almak söz konusu olabilir. Ayrıca yakın çevreniz ve kardeşlerinizin hayatlarını ilgilendiren konular gündeminize gelebilir.

12 Mayıs’ta Merkür İkizler burcuna geçiş yapıyor burası esinizin kazançları ve isine vurgu yaparken aynı zamanda alacaklarınız, prim, bonus, miras ya da ödemeleriniz krediler, vergiler ile ilgili haberleri gündeminize taşıyor olacak.

Yatırımlarınız dikkat çekiyor, gelir gider dengeniz üzerinde kafa patlattığınız yeni kazançlarla ilgili fikirler ortaya koyduğunuz bir süreçtesiniz.

Ayrıca 13 Mayıs’ta bu alanda bir de Venüs retrosu başlayacak.

Venüs haritanızda evliliğinizi ve ortaklarınızı temsil eden alanın da yöneticisi olması açısından bu ay demek ki esiniz ve ortaklarınızla olan ilişkileriniz, esinizin kariyeri ve kazançları ile ilgili geçmişten gelen bazı fırsatların tekrar ortaya çıkması, aynı şekilde esiniz ya da ortağınızla geçmişte yaşadığınız problemlerin yeniden gündeme gelmesi, eski yatırımlardan ya da bir miras vasıtası ile elinize para geçmesi, eskiden kalma bir borcun ortaya çıkması gibi temalar gündeminizi meşgul edecek.

Bekar olan Akrep burçları için evlilik ile ilgili düşüncelerin tekrardan değerlendirilmesi ya da gündeme taşınması söz konusu olabilir.

Venüs aynı zamanda 12. evinizin de temsilcisi olması nedeniyle bu süreçte biraz içinize dönmek isteyeceğiniz, belki geçmişte yapmaya karar verdiğiniz size ruhsal olarak rahatlatacak bir çalışmaya katılmak isteyebilirsiniz.

Dua etmek, meditasyon bu süreçte faydalı olacaktır.

13 Mayıs’ta Mars ise size dost enerjide olan Balık burcuna geçecek ve aşk ilişkileriniz hız kazanacak. Yeni aşklar, ilişkilerde tutku ön planda.

Ancak 13-14 Mayıs’ta özellikle Merkür ile kare yapan Mars ilişkilerde anlaşmazlıklara ve münakaşalara neden olabilir. Bu süreç çocuklarınızın hayatları ile ilgili konuları da gündeminize taşıyacak.

22 Mayıs’ta 2 derece İkizler burcunda bir yeni ay gerçekleşecek.

Yeni ay enerjisi Kova burcunda bulunan Satürn’den destek görürken, yöneticisi Merkür ise kuvvetli olduğu İkizler burcunda, demek ki bu süreçten itibaren yeni yatırımlar, alacaklarınız ile ilgili yeni gelişmeler, esinizin isi ve kazançları ile ilgili yenilikler gündeminize oturabilir. Fakat yine de Merkür’ün Retro Venüs ile kavuşum halinde olması bazı gecikmeleri beraberinde getirebilir. 25 Haziran’a kadar biraz sabır.

https://www.facebook.com/AstrologIsilNolan/

https://www.instagram.com/astrolog_isil_nolan/?hl=en

https://isilnolan.blogspot.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir